mitropoulos alexis Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος επιμένει πως η κυβέρνηση θα πρέπει να

προχωρήσει σε δημοψήφισμα για το πως θα πρέπει να προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους.

Μάλιστα μιλώντας στο STAR ο κ.Μητρόπουλος είπε και ποιο θα πρέπει να είναι το ερώτημα, στο οποίο θα κληθεί να απαντήσει ο ελληνικός λαός.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Βουλής το ερώτημα θα πρέπει να τεθεί ως εξής: «με δεδομένο ότι απόφαση του ελληνικού λαού είναι λύση εντός ευρώ, οι δανειστές επιμένουν σε τρίτο Μνημόνιο. Συμφωνείτε;».

Ο κ. Μητρόπουλος κάλεσε όλες τις πατριωτικές δυνάμεις να μην εκβιάζουν την κυβέρνηση να πει ναι στον εκβιασμό των δανειστών εξηγώντας ότι αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα είναι η κυβέρνηση να αποκτήσει ισχυρότερη νομιμοποιητική βάση..

Σε κάθε περίπτωση στόχος μας δεν θα είναι η έξοδος από το ευρώ ή η προσφυγή σε εθνικό νόμισμα αλλά η ισχυροποίηση της διαπραγματευτικής βάσης της κυβέρνησης, κατέληξε ο Αλεξης Μητρόπουλος μιλώντας στο Star.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.