ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ Η ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

vrefos1Περιστατικό κακοποίησης βρέφους από την 62χρονη νταντά του ερευνά η εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Η υπόθεση ήρθε στο «φως», ύστερα από μήνυση ζεύγους δικηγόρων που κατήγγειλαν την οικιακή βοηθό ότι κακοποιούσε το 19 μηνών κοριτσάκι τους κατά την απουσία τους από το σπίτι.

Το ζευγάρι άκουσε την κακοποίηση από κινητό τηλέφωνο που κατέγραφε για περισσότερες από δύο ώρες την συμπεριφορά της 62χρονης γυναίκας απέναντι στο μικρό κοριτσάκι.

Η μήνυση κατατέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ευόσμου και όπως αναφέρουν οι μηνυτές άρχισαν να παρατηρούν εκδηλώσεις αντικοινωνικής συμπεριφοράς από το παιδί. Όπως υποστηρίζουν, το παιδί άρχισε να τους χαστουκίζει χωρίς λόγο, αντιδρούσε όταν προσπαθούσαν να του αλλάξουν την πάνα και είχε συνεχώς εκδορές και νυχιές στο σημείο των ισχύων πάνω από τους μηρούς. Αποκορύφωμα της κατάστασης, όπως την περιγράφουν οι γονείς, ήταν, όταν το κοριτσάκι έφερε εκδορές στο μάτι.

Έτσι, αποφάσισαν να τοποθετήσουν στο δωμάτιο ένα κινητό τηλέφωνο και τότε όπως υποστηρίζουν επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες τους. Κατά τους ίδιους, επί σχεδόν 2,5 ώρες κατέγραφαν την οικιακή βοηθό να απειλεί και να χτυπά το νήπιο, ενώ εκείνο έκλαιγε. Τις εκδορές επιβεβαίωσε και ιατροδικαστής που συνέταξε σχετική έκθεση.

Η νταντά συνελήφθη μία μέρα μετά την κατάθεση της μήνυσης, αλλά αφέθηκε ελεύθερη καθώς στη δικογραφία δεν είχε επισυναφθεί το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Ο εισαγγελέας πάντως, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Να σημειωθεί ότι η οικιακή βοηθός κατέθεσε στη συνέχεια μήνυση κατά του πατέρα του βρέφους για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση, με αποτέλεσμα να συλληφθεί κι αυτός, αλλά να αφεθεί ελεύθερος δυο ώρες αργότερα.

έθνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.