Κέρδισαν 10-9 τη Σαμπαντέλ

πολοΠρωταθλήτρια Ευρώπης στο πόλο αναδείχθηκε η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, η οπαία επικράτησε της υπερδύναμης του αθλήματος, Σαμπαντέλ, με 10-9 στον τελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας που διεξήχθη στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά.

Τρίτη θέση η Κίνεφ Κίρισι…

Η Κίνεφ Κίρισι πήρε την τρίτη θέση. Η ρωσική ομάδα επικράτησε της ουγγρικής Ουίπεστ 14-12, στον «μικρό» τελικό, αλλά αυτό ελάχιστη παρηγοριά μπορεί να της προσφέρει, δεδομένου ότι δεν κατάφερε, ούτε στην ένατη συμμετοχή της σε τελική φάση, να πάρει το πολυπόθητο τρόπαιο.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην τελευταία περίοδο, όπου η Κίρισι, με κορυφαίες της Ζούμπκοβα και Κρίμερ, κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων και να φτάσει στη νίκη.

Τα πέντε γκολ της Κέστελι δεν αρκούσαν για να αποφύγει η Ουίπεστ την τελευταία θέση, στην παρθενική συμμετοχή της σε φάιναλ-φορ.

Τα οκτάλεπτα: 5-5, 2-2, 3-3, 2-4

Διαιτητές: Πέτερ Φαν ντερ Λου (Ολλανδία), Χαλντούν Τοϊγκαρλί (Τουρκία)

ΟΥΙΠΕΣΤ
(Μπερταλάν Ατς): Γκανγκλ, Κούνα, Κέβεσντι, Κιστελέκι 3, Ζουκς 1, Κέστελι 5, Σίκτερ, Χέρτζκα, Τοτ 1, Τσάμπαϊ 1, Αζούμαχ, Σούντουτ-Κις 1, Κις

ΚΙΝΕΦ ΚΙΡΙΣΙ
(Αλεξάντρ Ναρίτσα): Καρνάουχ, Ζούμπκοβα 4, Προκοφίεβα, Σιμάνοβιτς 2, Κουρότσκινα, Κρίμερ 3, Μπάλαϊ, Κιρίλτσεβα, Ιακούσεβα, Χοχριάκοβα 2, Ιβάνοβα 2, Ρίζκοβα 1, Ιούσκοβα

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.