ka-708_35 «Ο ελληνικός λαός εμπιστεύεται τις Ενοπλες Δυνάμεις. Οι Ενοπλες Δυνάμεις βρίσκονται δίπλα στον

ελληνικό λαό» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος από τη Χαλκίδα.

«Οι Ενοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες για να προασπίσουν την εδαφική ακεραιότητα και την εθνική ανεξαρτησία της χώρας, αλλά και για να παρέχουν σε καιρό ειρήνης το αίσθημα ασφάλειας στους Ελληνες πολίτες και παράλληλα ένα τεράστιο κοινωνικό έργο», δήλωσε αμέσως μετά ο υπουργός Εθνικής Αμυνας.

Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι «η πολιτική ηγεσία θα κάνει τα πάντα προκειμένου να έχουμε έναν Στρατό ο οποίος θα μπορέσει να αντιμετωπίσει και τις σύγχρονες απειλές. Η γεωπολιτική κατάσταση αλλάζει στον κόσμο και η Ελλάδα παίζει έναν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Ο ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων γίνεται ακόμα πιο σημαντικός αυτές τις δύσκολες στιγμές», συμπλήρωσε.

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του για το επίπεδο ετοιμότητας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και για την άψογη ανταπόκριση στα καθήκοντά τους.

Τον προστάτη του Αγιο Γεώργιο τίμησε ο Στρατός Ξηράς κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης στη Σχολή Πεζικού στη Χαλκίδα, παρουσία του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου. Τον υπουργό Εθνικής Αμυνας συνόδευε η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.