Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στις 21:45 (NovaSports 3) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και θέλει ότι και την περασμένη Δευτέρα

paoΑκόμα μια νίκη για να μείνει ζωντανός ισοφαρίζοντας την σειρά των play off σε 2-2 και να γυρίσει στη Ρωσία ώστε να δώσει την μεγάλη και τελευταία μάχη για την πρόκριση στο Final 4 της Μαδρίτης.

Το έργο των Πρασίνων θα είναι δύσκολο, αλλά τη Δευτέρα αποδείχθηκε ότι… ο νόμος του ΟΑΚΑ δεν αποτελεί εξαίρεση για καμία ομάδα!

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα έχει στα χέρια του πλέον και τη λύση του Έι Τζέι Σλότερ ο οποίος την Δευτέρα δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού, ενώ οι φίλοι των Πρασίνων αναμένεται να δημιουργήσουν για ακόμα μια φορά ατμόσφαιρα τέτοια που να αποτελέσει τον έκτο παίκτη της ομάδας, όπως χαρακτήρισε τους φίλους του Τριφυλλιού ο Αντρέι Κιριλένκο.

Από την πλευρά της η ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη δεν θα αλλάξει κάτι στην δωδεκάδα της, αλλά θα το κάνει σίγουρα στον τρόπο που αντιμετώπισε το ματς. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες των Ρώσων θα είναι πιο υποψιασμένοι και συγκεντρωμένοι στο να τελειώσουν στο ΟΑΚΑ τη σειρά ώστε να μην μπουν σε περιπέτειες.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Τόλγκα Σαχίν (Ιταλία), Εμίλιο Πέρεθ Πιθάρο (Ισπανία).

Ευρωλίγκα: «Sold out» το ΣΕΦ για το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα
«Sold out» το ΣΕΦ για το Ολυμπιακός - ΜπαρτσελόναΜέσα σε λίγες ώρες οι φίλοι του Ολυμπιακού εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τον αγώνα της Πέμπτης με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ και η ΚΑΕ ανακοίνωσε το «sold out» το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι Ερυθρόλευκοι προηγούνται με 2-1 νίκες των Καταλανών στα play off της Ευρωλίγκα και με νίκη στον 4ο αγώνα της Πέμπτης θα πανηγυρίσουν την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκα που θα γίνει στη Μαδρίτη.

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι διατέθηκαν όλα τα εισιτήρια του 4ου προημιτελικού της Ευρωλίγκας 2014-15 με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα», ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Oι διαιτητές της Πέμπτης
Ο Σέρβος Μιλιβόγε Γιόβτσιτς, ο Γάλλος Έντι Βιατόρ και ο Πολωνός Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι θα διευθύνουν την Πέμπτη (22:00) τον τέταρτο αγώνα της σειράς των πλέι οφ μεταξύ Ολυμπιακού και Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.

Το πανόραμα των πλέι οφ:

3οι Αγώνες

Δευτέρα, 20/4
Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ (Τουρκία) 74-75 -παρ. (65-65κ.α., 0-3 στη σειρά)
* Προκρίθηκε η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ

Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) 86-85 (1-2)

Τρίτη, 21/4
Αναντολού Εφες (Τουρκία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 75-72 (1-2)
Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 73-71 (2-1)

4οι Αγώνες

Τετάρτη, 22/4
21:45 Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)

Πέμπτη, 23/4
20:00 Αναντολού Εφές-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
22:00 Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα (Ισπανία)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.