Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Φουντώνει ξανά η διαμάχη Τόλη Βοσκόπουλου-Τζούλιας: Η Χαρά καλείται να δώσει δείγμα DNA

21 Απριλίου, 2015 by Σταματίνα

bonhamas-708

Νέο επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στη διαμάχη-σίριαλ της Τζούλιας Παπαδημητρίου με τον Τόλη Βοσκόπουλο, σχετικά με

την πατρότητα της Χαράς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το Εφετείο που εκδίκασε σε δεύτερο βαθμό την αγωγή την οποία είχε καταθέσει η κα Παπαδημητρίου, ζητώντας να ανακληθεί η ακύρωση της συμβολαιογραφικής πράξης αναγνώρισης της κόρης της από τον τραγουδιστή, διέταξε -εκ νέου- εξέταση DNA.

Αυτό σημαίνει πως η 26χρονη κοπέλα θα κληθεί να δώσει δείγμα γενετικού υλικού, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να λάμψει επιτέλους η αλήθεια σε μια υπόθεση που μένει «ανοιχτή» από το 2007.

Η απόφαση, την οποία περίμεναν με αγωνία τόσο ο Τόλης Βοσκόπουλος όσο και η Τζούλια Παπαδημητρίου, δεν έχει καθαρογραφεί ακόμη, ωστόσο και οι δύο πλευρές έχουν ενημερωθεί -μέσω των δικηγόρων τους- πλήρως και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Espresso, το προσεχές διάστημα η Χαρά θα έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να υποβληθεί σε γενετική ανάλυση.

Εδώ και έναν χρόνο, όσο χρειάστηκε περίπου για να βγει η συγκεκριμένη απόφαση λόγω της δυσκολίας και της πολυπλοκότητας της υπόθεσης, και οι δύο πλευρές κάθονταν σε αναμμένα κάρβουνα. Μάλιστα, οι επόμενες κινήσεις τους αναμενόταν να κριθούν από το τι θα αποφάσιζε τελικά το Εφετείο. Καθημερινά, τόσο ο τραγουδιστής όσο και η πρώην σύζυγός του βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία μέσω των δικηγόρων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν πρόκειται να παρεκκλίνει ούτε βήμα από την αρχική του στάση και θα καλέσει εκ νέου την 26χρονη Χαρά για το τεστ DNA, κάτι που μάλιστα επιβεβαιώνει και ο στενός κύκλος του τραγουδιστή. «Ο Βοσκόπουλος εμμένει στην άποψή του και πιστεύει ότι και πάλι θα αρνηθούν να προσέλθουν για τη διεξαγωγή της πραγματογνωμοσύνης. Μέχρι σήμερα επικαλούνται προσχήματα και προφάσεις εν αμαρτίαις» υποστηρίζει άνθρωπος από το περιβάλλον του «πρίγκιπα της πίστας».

iefimerida

This entry was posted on Τρίτη, 21 Απριλίου, 2015 at 22:09 and is filed under HOT-LIFESTYLE. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply