Δείτε τα trailer…
fast
Δύο νέες ταινίες φέρνει και αυτή την εβδομάδα ο Κινηματογράφος Γρεβενών, από την Πέμπτη 16 έως και την Κυριακή 19 Απριλίου.

winx club

Wink Club To μυστήριο του Ωκεανού

Σκηνοθεσία: ΙΓΚΝΙΣΙΟ ΣΤΡΑΦΙ
Σενάριο: ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΜΑΣΙ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΒΑΛΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΡΓΚΙΣ, ΑΡΙΕΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΦΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΒΑΣΩ ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΥ, ΧΡΙΣΤΕΛΑ ΓΚΙΖΕΛΗ , ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ
Διάρκεια: 83 λεπτά
Πρεμιέρα: Κυριακή, 12 Απριλίου 2015
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΙΤΑΛΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Ετοιμαστείτε για την πιο επικίνδυνη αποστολή του Winx Club! Στην τρίτη ταινία της σειράς οι δημοφιλείς φτερωτές υπάρξεις θα λύσουν ένα τρομερό μυστήριο γεμάτο αγωνία και παρασκήνιο. Οι Winx, οι πιο ισχυρές νεράιδες, καλούνται να βρεθούν σε απίστευτους τόπους, να αντιμετωπίσουν υποχθόνιους εχθρούς και μοχθηρές συμμαχίες και να επιστρατεύσουν καινούρια μαγικά κόλπα.

Οι αιώνιοι εχθροί του Winx Club, οι μάγισσες Trix, συνωμοτούν με την κακή νύμφη Politea και ανακαλύπτουν ότι για να νικήσουν τις νεράιδες μια και καλή και για να γίνουν αόρατες δεν χρειάζονται και πολλά: ένα μαργαριτάρι κρυμμένο βαθιά στον Απέραντο Ωκεανό, το οποίο είναι μικρό και θαυματουργό για όποιον το κατέχει! Η ομάδα της Σκοτεινής Μαγείας, που αποτελείται από τις Trix, την Politea και τον Tritannus, είναι σχεδόν ανίκητη! Το μόνο τρωτό τους σημείο είναι ότι δεν έχουν τη δύναμη των Winx, τη δύναμη της αγάπης. Η Bloom είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να αποκτήσει το μαγικό μαργαριτάρι πριν πέσει στα χέρια των εχθρών της, αλλά και να σώσει τον αιχμάλωτο στον Ωκεανό πρίγκιπα Sky από τις Trix. Οι Winx δεν έχουν ούτε ένα λεπτό για χάσιμο για να σταματήσουν τους εχθρούς τους. Εν τω μεταξύ η Politea ετοιμάζεται να προδώσει τους συμμάχους τους και να μολύνει τους Ωκεανούς για να επανακτήσει την εξουσία που τόσο επιθυμεί.

Το trailer:

FAST & FURIOUS 7 Μαχητές των δρόμων
ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ 7

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΙΜΣ ΓΟΥΑΝ
Σενάριο: ΚΡΙΣ ΜΟΡΓΚΑΝ, ΓΚΑΡΙ ΣΚΟΤ ΘΟΜΠΣΟΝ
Ηθοποιοί: ΤΖΟΡΝΤΑΝΑ ΜΠΡΟΥΣΤΕΡ, ΠΟΛ ΓΟΥΟΚΕΡ, ΒΙΝ ΝΤΙΖΕΛ, ΜΙΣΕΛ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ, ΚΕΡΤ ΡΑΣΕΛ, ΝΤΖΙΜΟΝ ΧΟΥΝΣΟΥ, ΤΑΙΡΙΖ ΓΚΙΜΠΣΟΝ, ΚΡΙΣ ΜΠΡΙΤΖΕΣ, ΕΛΣΑ ΠΑΤΑΚΙ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΣΤΕΪΘΑΜ , ΝΤΟΥΕΪΝ ΤΖΟΝΣΟΝ
Διάρκεια: 137 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΙΑΠΩΝΙΑ, ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12

Η ταινία:
2015 και η έβδομη ταινία έρχεται στη μεγάλη οθόνη, με τον Ντόμινικ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) να νιώθει πως έφτασε η ώρα να κάνει μια ήρεμη ζωή, μετά την μεγάλη του κόντρα με τον Όουεν Σο στο έκτο κεφάλαιο. Σε αυτή τη νέα περιπέτεια ωστόσο, ο αδερφός του αποθανόντος Σο (που ερμηνεύει ο Τζέισον Στέιθαμ) επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του αδερφού του. Και εκεί ξεκινάει η αληθινή περιπέτεια. Στη νέα ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Κερτ Ράσελ και ο Ντουέιν Τζόνσον, ο Τζιμόν Χούνσου, αλλά και ο Πολ Γουόκερ, στην τελευταία του ερμηνεία.

Το trailer:

Μέρες και ώρες προβολής:TAINIA 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.