Το ζευγάρι ζούσε σε ξεχωριστούς οίκους ευγηρίας τα τελευταία χρόνια, επειδή και οι δυο έπασχαν από Αλτσχάιμερ

αμερικη - θανατοσ κοινοςΟ 66χρονος Νταγκ Γουίλσον, έλαβε νωρίς το πρωί στις 7 Απριλίου ένα τηλεφώνημα που έλεγε πως ο 93χρονος πατέρας του ήταν πλέον νεκρός. Πριν προλάβει να το συνειδητοποιήσει, χτυπάει πάλι το τηλέφωνο και η φωνή από την άλλη άκρη της γραμμής τον πληροφορούσε πως και η 89χρονη μητέρα του μόλις είχε πεθάνει.

Το ζευγάρι ζούσε σε διαφορετικούς οίκους ευγηρίας επειδή και οι δυο είχαν χτυπηθεί από τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Κάποτε, η Λίλυ Γουίλσον είχε πει, πως δεν θα πέθαινε, αν μάθαινε πρώτα πως είχε πεθάνει ο σύζυγός της. Κι έτσι έκανε, πιστή στα λεγόμενά της, μετά από 73 γάμου.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο λύκειο και το 1941 κλέφτηκαν και παντρεύτηκαν, παρά τις αντιρρήσεις των γονιών τους.

Ο Γουίλιαμ Γουίλσον είχε γυρίσει την πλάτη του σε μια υποτροφία και είχε καταταγεί στο στρατό. Το 1946 απολύθηκε και μετά τον πόλεμο, διηύθυνε μερικά μαγαζιά, πριν κάνει ένα πρωινό ραδιοφωνικό σόου με το οποίο προωθούσε τη δουλειά του.

Στη συνέχεια η οικογένεια μετακόμισε στην Ατλάντα, όπου ξόδεψαν όλες τους τις οικονομίες στην αγορά ενός εμπορικού κέντρου, ενώ η Λίλιαν δούλευε σαν υπάλληλος σε τράπεζα.

Παρά το γεγονός πως το Αλτσχάιμερ τους χτύπησε την πόρτα, είχαν επίγνωση και παρέμειναν κοντά ο ένας στον άλλο, ενώ η Λίλυ ανάγκασε το γιο της, ακόμα και στα τελευταία χρόνια της ζωής τους, να την πηγαίνει όσο πιο συχνά γίνεται στον άντρα της για να τον βλέπει.

πρώτο θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.