Αναμένονται εξελίξεις…

φοιτητηςΣαρωτικές εξελίξεις στην υπόθεση Γιακουμάκη αναμένονται νέες καταθέσεις από πρόσωπα-«κλειδιά» σύμφωνα με πληροφορίες.

Η αστυνομία έχει πια τον πολυαναμενόμενο φάκελο με το πόρισμα του ιατροδικαστή κ. Θεόδωρου Βουγιουκλάκη ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr σημειώνει πως από εδώ και πέρα την υπόθεση χειρίζεται αποκλειστικά η αστυνομία και το πόρισμα θα συμπεριληφθεί στο φάκελο που έχει συγκεντρώσει για την υπόθεση.

«Δεν μπορώ να πω αν τελικά πρόκειται για αυτοχειρία ή αν πρόκειται για δολοφονία αυτό πια είναι υπόθεση αποκλειστικά της αστυνομίας», θα αρκεστεί να πει σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν από τον δικηγόρο της οικογένειας Γιακουμάκη για το ότι εξετάζεται τόσο το σενάριο της αυτοχειρίας όσο και αυτό της δολοφονίας.

Στο μεταξύ σύμφωνα με ασφαλείς πηγές αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον δυο μάρτυρες-«κλειδιά» που ενδεχομένως να βοηθήσουν την προανακριτική έρευνα της αστυνομίας με όσα θα πουν αφού φαίνεται να γνωρίζουν κάποιες άγνωστες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Οικογένεια και φίλοι του Βαγγέλη περιμένουν απαντήσεις για τη δικαίωση της μνήμης του.

Ακούστε τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας :
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Στρατής Λημνιός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.