καμμενος - πασχαΑυτή τη χρονιά η υποδοχή του Αγίου Φωτός «έχει μία ιδιαίτερη σημασία, γιατί το Φως της Ανάστασης είναι το Φως της ελπίδας», αναφέρει στο πασχαλινό του μήνυμα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος.


Οι Ελληνες δεν πρέπει να ξεχνούν «ότι το Φως της Ανάστασης και της Ορθοδοξίας, το Φως του Ελληνισμού νίκησε πάντα το σκοτάδι και όλους εκείνους οι οποίοι ήθελαν να καθυποτάξουν είτε την Πατρίδα είτε την Ορθοδοξία. Θα νικήσει πάλι το Φως και θα φέρει την ελπίδα», σημείωσε ο κ.Καμμένος.


«Για αυτό το λόγο όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Ελληνες, όλοι οι λαοί έχουμε σήμερα μία καινούργια αρχή μετά την Ανάσταση του Κυρίου, μία καινούργια αρχή που φέρνει την ελπίδα και την αισιοδοξία ακόμα και σε αυτούς που περνούν δύσκολα αυτή τη νύχτα και αύριο την ημέρα του Πάσχα», προσθέτει ο κ. Καμμένος στο μήνυμά του.

Σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και οι Ενοπλες Δυνάμεις ετοίμασαν για σήμερα Λαμπρή, το πασχαλινό τραπέζι τους στο Αλσος του Ελληνικού Στρατού στου Γουδή. Είχαν ετοιμαστεί 2.000 μερίδες για να διανεμηθούν σε άπορους άνεργους και άλλες κατηγορίες συμπολιτών μας, θυμάτων της ανθρωπιστικής κρίσης. Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και ενώ ο κόσμος απολάμβανε τα πασχαλινά εδέσματα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας έφτασε στο Αλσος Στρατού στο Γουδί μαζί με την οικογένειά του.


Λίγο νωρίτερα είχε φτάσει στο σημείο και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχαήλ Κωσταράκος. Στο σημείο βρίσκονταν ήδη η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Ελενα Κουντουρά και ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας, Κώστας Ησυχος.


Ο κ. Καμμένος συνομίλησε με το στρατιωτικό προσωπικό και τους παρευρισκόμενους και τσούγκρισε αυγά με τους φαντάρους.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.