Προβλέψεις Εβδομάδας 5 έως 11 Απριλίου – Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ζωδια

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Το βράδυ της Τετάρτης ο Δίας επανέρχεται σε ευθεία πορεία στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Λέοντα, και υπόσχεται ότι από εδώ και πέρα θα σου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να περάσεις ευχάριστα παίζοντας το ερωτικό παιχνίδι και ενισχύοντας τις ερωτικές σου σχέσεις. Ωστόσο, πρέπει να προσέχεις,
102112193_1ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου καθώς η πρόσφατη έκλειψη της Σελήνης που πραγματοποιήθηκε στον άξονά σου μπορεί να δημιουργήσει σοβαρούς τριγμούς ή να επιφέρει ακόμη και τον χωρισμό αν βρει πρόσφορο έδαφος δράσης στο προσωπικό σου ωροσκόπιο.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Καθώς δέχεσαι ακόμη τις επιδράσεις της επιθετικής σεληνιακής έκλειψης και του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα που πυροδοτείται από τον Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιό σου, οι ανατρεπτικές καταστάσεις και οι εντάσεις θα είναι στο πρόγραμμα. Οι υποχρεώσεις που θα αναγκαστείς να επωμιστείς, θα σε βγάλουν εκτός ορίων αντοχής, λόγω κούρασης. Να προσέχεις τις κινήσεις σου στη δουλειά γιατί είναι πιθανό να εκτεθείς σε ανωτέρους και συναδέλφους. Αν πρέπει να κάνεις κάποια καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα, είναι προτιμότερο να τα δρομολογήσεις για μετά το Πάσχα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Είναι προτιμότερο να μην συνάψω καμία συνεργασία και να μην υπογράψω συμβόλαια αυτή την εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Οι επιδράσεις των προσφάτων εκλείψεων δεν έχουν περάσει ακόμη γι αυτό και θα αντιμετωπίζεις πλήθος πρακτικών προβλημάτων που θα σε αποσπούν από την προσωπική σου ζωή. Ευτυχώς, η Αφροδίτη και αυτή την εβδομάδα στο ζώδιό σου και θα συντελεί τόσο στο να διατηρούνται οι ισορροπίες όσο και στο να πρυτανεύει η αγάπη.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μέσα στον απόηχο των εκλείψεων και τις δυσκολίες που έχουν επιφέρει, οι καταστάσεις που αντιμετωπίζεις, θα σας κουράσουν ψυχικά και σωματικά. Όσο και να παλεύεις για το καλύτερο, θα υπάρχουν αυτοί που θα σε επιβουλεύονται και θα δημιουργούν παρασκήνιο σε βάρος σου, προσπαθώντας να γίνουν εμπόδιο στα σχέδιά σου. Από την επόμενη εβδομάδα θα προκύψουν κάποιες ευκαιρίες γι αυτό κάνε υπομονή.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Θα πρέπει να φυλάω τα νώτα μου τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική μου ζωή γιατί οι άσπονδοι φίλοι θα δημιουργήσουν παρασκήνιο σε βάρος μου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

ΕΡΩΤΑΣ: Τα αισθηματικά σου «κλέβουν» την παράσταση καθώς έχουν δεχθεί τις βολές της πρόσφατης επιθετικής σεληνιακής έκλειψης που έχει πλήξει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Ωστόσο, όπως και εξελιχθούν τα πράγματα, από το βράδυ του Σαββάτου αναμένονται θετικότερες εξελίξεις καθώς η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα συντελέσει στο να ανακτηθούν οι ισορροπίες σου, θα σε βγάλει από τη μιζέρια και θα σε βάλει στο παιχνίδι.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η στη δουλειά σου γιατί, με τον Ήλιο και τον Ερμή να πυροδοτούν το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, θα βρίσκεις εμπόδια στην προσπάθειά σου να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Επίσης, δεν αποκλείεται να πάρεις ενθουσιώδεις αποφάσεις που θα σου κοστίσουν ακριβά αργότερα. Από την επόμενη εβδομάδα τα πράγματα φαίνονται καλύτερα γι αυτό αξίζει να περιμένεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας είμαι έτοιμος/η ψυχολογικά να αποδεχθώ το γεγονός ότι πιθανώς να δυσαρεστηθώ από κάποια φιλία μου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1ΕΡΩΤΑΣ: Μετά την πρόσφατη επιθετική έκλειψη, προσπαθείς να συμμαζέψεις τα του οίκου σου, ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Ωστόσο, θα δυσκολεύεσαι καθώς, αυτή την περίοδο, θα αντιμετωπίσεις πολλά πρακτικά προβλήματα και θα αναγκάζεσαι να «κλέβεις» από τον χρόνο της προσωπικής σου ζωής. Να θυμάσαι ότι οι σχέσεις σου δοκιμάζονται και ότι θα επιβιώσουν αυτές που στηρίζονται σε πολύ γερές βάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η πρόσφατη, επιθετική έκλειψη της Σελήνης στον άξονα Κριού – Ζυγού επηρεάζει το ζώδιό σου, προκαλεί πολλές ανατροπές και είναι πιθανό να σε φέρει αντιμέτωπο/η με σοβαρά επαγγελματικά προβλήματα. Η καλύτερη διαχείριση από πλευράς σου είναι να μην σπασμωδικά και να κρατήσεις μία διαλεκτική στάση με τους συνεργάτες σου. Επίσης, τώρα δεν αποκλείεται να νιώσεις αδικημένος/η από τους ανωτέρους σου στη δουλειά ή να εκνευριστείς λόγω της πίεσης που θα σου ασκήσουν.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αυτή την περίοδο δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσω κάποια οικογενειακά προβλήματα ή με την ακίνητη περιουσία μου.

ΛΕΩΝ

102112184

ΕΡΩΤΑΣ: Από το απόγευμα της Τετάρτης ο Δίας επανέρχεται σε ευθεία πορεία στο ζώδιό σου και, εκτός των άλλων, πριμοδοτεί και τα αισθηματικά σου. Αν έχεις μία σχέση, τώρα θα νιώθεις πιο αισιόδοξος/η, ικανός/η να αντιμετωπίσεις με περισσότερη αυτοπεποίθηση τα προβλήματά σου. Θα ανακτήσεις τους ψυχικούς σου πόρους για να αναθερμάνεις τη σχέση σου, να περάσεις ευχάριστες στιγμές, να χαρείς το Πάσχα. Αν είσαι αδέσμευτος/η κερδίζεις πολλούς πόντους και δεν αποκλείεται να κάνεις τώρα μια γνωριμία ζωής.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από την Τετάρτη που ο Δίας θα κινείται σε ευθεία πορεία ανοίγουν οι ορίζοντές σου. Οι δυνατότητες να επεκταθείς επαγγελματικά και να βγάλεις περισσότερα χρήματα είναι πολλές και αξιόλογες γι αυτό πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Πάντως αν θέλεις να βάλεις μια σημαντική ιδέα σε εφαρμογή ή να κάνεις κάποιο σημαντικό ραντεβού, είναι προτιμότερο να αρχίσεις τις προσπάθειές σου από την επόμενη εβδομάδα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Ήλιο και τον Ερμή να δυναμιτίζουν το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, θα πρέπει να προσέχω όταν οδηγώ και –γενικότερα- μετακινούμαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Μετά τις άκρως επιθετικές εκλείψεις, προσπαθείς να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα αλλά, ευτυχώς, έχεις την Αφροδίτη με το μέρος σου που και αυτή την εβδομάδα θα βρίσκεται στον Ταύρο. Τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να εστιαστείς στις σχέσεις σου ενώ δεν αποκλείεται να μπεις σε διλήμματα. Βγαίνουν στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα αλλά και τα θετικά των σχέσεών σου και μπερδεύεσαι. Είναι προτιμότερο να μην πάρεις αποφάσεις μέσα στον Απρίλιο.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή την περίοδο θα πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση στον οικονομικό τομέα καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής που βρίσκονται στον Κριό, το περιβάλλον που σχετίζεται με τα οικονομικά σου που αφορούν σε τράπεζες, δημόσιο, χρέη, διατροφές, κληρονομικά, δυναμιτίζουν το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα και θα σε δυσκολέψουν. Από την άλλη, τον τελευταίο καιρό ναι μεν δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να συντηρήσεις τη δουλειά σου σε καλά επίπεδα αλλά τα εμπόδια που προκύπτουν δεν σε αφήνουν να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τις επιδράσεις της πρόσφατης έκλειψης της Σελήνης στον τομέα των οικονομικών μου, πρέπει να κάνω πολύ προσεκτική διαχείριση και να περιορίσω τις σπατάλες μου.

ΖΥΓΟΣ

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Η πρόσφατη έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιήθηκε στον ζωδιακό σου άξονα, βγάζει τα προβλήματά των σχέσεών σου στην επιφάνεια. Σε κάνει να βλέπεις πολύ πιο διογκωμένα τα προβλήματα, να εκτονώνεις με επιθετικότητα τα απωθημένα σου, να απογοητεύεσαι, να λειτουργείς με περισσό εγωισμό, να υιοθετείς ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, γιατί οι ισχυροί τριγμοί ή ακόμη και οι χωρισμοί δεν αποκλείονται αυτή την περίοδο.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τις ισχυρότατες επιδράσεις των προσφάτων εκλείψεων, θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές ή εντάσεις που θα σε αναγκάσουν να είσαι αεικίνητος/η, να δουλεύεις πυρετωδώς και να επωμίζεσαι πολλές και δυσβάσταχτες –για τις αντοχές σου- ευθύνες. Φρόντισε, ωστόσο, να μην υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου και να μην γίνεσαι επιθετικός/η με τους συνεργάτες σου γιατί μπορεί να χαλάσεις την καλή σου εικόνα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Είναι προτιμότερο να αναβάλλω τα σημαντικά μου ραντεβού για μετά το Πάσχα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα στον Ταύρο, θέση από την οποία ευνοεί τις σχέσεις σου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος/η στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Από την άλλη, οι επιδράσεις των πρόσφατων εκλείψεων έχουν δημιουργήσει ένα αλαλούμ που θέλει συμμάζεμα γι αυτό δεν πρέπει να ξεχνάς ότι είναι απαραίτητο να γίνεις λίγο πιο ελαστικός/η, να δίνεις χώρο και χρόνο στο ταίρι σου και να μη βιάζεσαι να βυθιστείς στη θλίψη λόγω παρεξηγήσεων.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μία σωρεία γεγονότων, απρόοπτων στην πλειονότητά τους, θα σε αναγκάσουν να ενδώσεις σε εξαντλητικά ωράρια, προσπαθώντας να συντηρήσεις τις ισορροπίες σου στη δουλειά. Αυτό το διάστημα είσαι αντιμέτωπος/η με τις ισχυρότατες επιδράσεις της πρόσφατης σεληνιακής έκλειψης που έχει πυροδοτήσει το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα και δημιουργεί ανατροπές στη δουλειά καθώς είναι σχεδόν δυνατόν να συντηρήσεις το πρόγραμμά σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Να προσέχω το παρασκήνιο που πιθανώς να υπάρχει σε βάρος μου, ιδιαίτερα στον χώρο της δουλειάς μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189ΕΡΩΤΑΣ: Στον τομέα των ερώτων σου, τον Κριό, γίνεται ένα πανηγύρι άνευ προηγουμένου με την πρόσφατη σεληνιακή έκλειψη και τον Ερμή να δυναμιτίζουν το επιθετικότατο τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα. Οι μοιραίες συναντήσεις και εξελίξεις θα είναι το χαρακτηριστικό των επομένων ημερών. Ωστόσο, επειδή θα χάσεις την ευθυκρισία σου στον συγκεκριμένο τομέα, άλλοτε λόγω εντάσεων κι άλλοτε λόγω διλλημάτων, καλό θα ήταν να μην πάρεις καμία απόφαση που θα μπορούσε να καθορίσει τις εξελίξεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μετά τις επιδράσεις των πρόσφατων, πολύ δύσκολων εκλείψεων, τώρα θα πρέπει να βάλεις σε μία τάξη τα πράγματα, να οργανώσεις τα σχέδιά σου, να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για την εξέλιξή σου. Αρωγός σου θα είναι ο Δίας που από το απόγευμα της Τετάρτης θα επανέλθει στην ευθεία πορεία του και θα ανοίξει τους ορίζοντές σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Κάποιοι στόχοι ή φιλίες μου είναι πιθανόν να χρήζουν αναθεώρησης. Ας είμαι σε ετοιμότητα για να κάνω τις απαραίτητες αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

ΕΡΩΤΑΣ: Με τα πλήγματα που δέχεται ο ζωδιακός σου σταυρός από την πρόσφατη σεληνιακή έκλειψη, η οποία έχει δυναμιτίσει το τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα, φαίνεται ότι οι σχέσεις σου θα περάσουν κρίση και τώρα θα φανεί ποιες αξίζουν πραγματικά και ποιες όχι. Πιο πιεσμένος/η θα είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Καλό θα ήταν να μην αφήσεις τον εγωισμό να καθορίσει τη συμπεριφορά σου γιατί τώρα οι τριγμοί ή ακόμη και η οριστική ρήξη απειλούν τη σχέση σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μετά τις πρόσφατες πολύ επιθετικές εκλείψεις, νιώθεις την ανάγκη να συμμαζέψεις τις καταστάσεις αλλά, αυτή η εβδομάδα είναι ακατάλληλη για να το επιτύχεις. Μία σωρεία καταστάσεων, παρασκηνιακών στην πλειονότητά τους, θα σου δημιουργήσουν προβλήματα και θα σε αναγκάσουν να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά. Να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί, αυτή την περίοδο, τα λάθη σου μπορεί να είναι μοιραία.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Πρέπει να διαφυλάξεις την ακίνητη περιουσία σου από λάθη και παρορμητικές αποφάσεις. Μπορεί να υπάρξουν κάποια οικογενειακά προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτή την εβδομάδα θα είσαι στραμμένος/η στα πρακτικά σου θέματα αλλά με τον Δία να επανέρχεται στην ευθεία πορεία του από το βράδυ της Τετάρτης, στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, τον Λέοντα, φαίνεται ότι θα παίρνεις πολλές επιβεβαιώσεις από τον αισθηματικό τομέα, θα φλερτάρεις, θα κερδίσεις στο παιχνίδι των εντυπώσεων ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις μια γνωριμία ζωής.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα οικονομικά σου «κλέβουν» τη μερίδα του λέοντος από το χρόνο και τα μυαλά σου καθώς είναι αυτά που δέχτηκαν την επίδραση της πρόσφατης ηλιακής έκλειψης. Τα έσοδά σου θα αυξάνονται από αυτή την εβδομάδα αλλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η γιατί –παράλληλα- αυξάνονται και τα έξοδά σου ενώ κάποια χρέη του παρελθόντος ή κάποιου μέλους της οικογένειάς σου απειλούν τον προϋπολογισμό σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Θα πρέπει να προσέχω όταν ταξιδεύω και, γενικότερα, στις μετακινήσεις μου γιατί υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες ταλαιπωρίας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Η κυκλοθυμία σου θα ξεπεράσει ακόμη και τα δικά σου στάνταρ καθώς από τη μια θα είσαι μέσα στις ανασφάλειες και πιεσμένος/η από την ανάγκη σου για κάτι σταθερό ενώ από την άλλη θα βρίσκεσαι εκτός τόπου και χρόνου στον έβδομο ουρανό, έμπλεος/η ρομαντισμού και αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο της απότομης προσγείωσης. Κι όλα αυτά τη στιγμή που οι ανασφάλειές σου βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους και σε κάνουν εξαιρετικά απαιτητικό/η από το ταίρι σου και αρκετά γκρινιάρη/α.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μετά την επιθετικότατη σεληνιακή έκλειψη που επηρέασε τον τομέα των οικονομικών σου, είναι πιθανό να έχεις προβλήματα ρευστότητας και να φοβάσαι να κάνεις αλλαγές γιατί η ανασφάλειά σου δεν σε αφήνει να εγκαταλείψεις αυτό που τώρα θεωρείς ως σίγουρο. Είναι προτιμότερο να μην κάνεις τώρα καμία δυναμική αρχή, να μην μπεις σε συζητήσεις και, γενικότερα, να αποφύγεις τους διακανονισμούς. Από την επόμενη εβδομάδα και βλέπουμε…
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσπαθήσω να μην παρασυρθώ από τις βιτρίνες και ας κάνω όσο μπορώ οικονομία.

astrology

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.