lifestyle - Hilary SwankΣήμερα είναι διάσημοι παγκοσμίως έχοντας κάνει μια λαμπρή καριέρα είτε ως τραγουδιστές, είτε ως ηθοποιοί και έχοντας μερικά εκατομμύρια δολάρια στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Πριν όμως γίνουν γνωστοί, η οικονομική τους κατάσταση δεν ήταν τόσο καλή.

Μάλιστα κάποιοι υπήρξαν για ένα διάστημα ακόμα και άστεγοι.

Δείτε λοιπόν σε ποιους διάσημους καλλιτέχνες χαμογέλασε η τύχη και από το μηδέν κατάφεραν να δημιουργήσουν μια λαμπρή καριέρα που τους απέφερε εκατομμύρια.

Jim Carrey

Κάποτε ο διάσημος κωμικός ηθοποιός δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει ούτε σπίτι. Ζούσε σε ένα τροχόσπιτο στο κήπο του σπιτιού της αδερφής του ή πήγαινε και στάθμευε σε διάφορα σημεία στο Καναδά.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως αυτές οι δυσκολίες που αντιμετώπισε τον έκαναν να αναπτύξει και αυτή την αίσθηση του χιούμορ που έχει σήμερα.

jim-carrey

Halle Berry

Όταν η γνωστή ηθοποιός μετακόμισε για πρώτη φορά στο Σικάγο για να γίνει ηθοποιός, ξέμεινε από χρήματα και η μητέρα της αποφάσισε να μην της στείλει άλλα.

Έτσι 20 χρονών τότε η ηθοποιός έχει δηλώσει ότι αναγκάστηκε να μείνει σε καταφύγιο αστέγων.

Oscar winner Halle Berry once stayed in a homeless shelter in her early 20s.

Daniel Craig

Ο 46χρονος σήμερα Craig έχει πλέον αρκετές θρυλικές ταινίες στο βιογραφικό του, αλλά ο ίδιος παραδέχτηκε ότι συνήθιζε να κοιμάται σε παγκάκια καθώς πάλευε να γίνει ένα καταξιομένος ηθοποιός.

Daniel Craig, or "James Bond," once had to sleep on park benches in London.

Jennifer Lopez

To W Magazine αποκάλυψε πως η πασίγνωστη τραγουδίστρια αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της όταν ήταν 18 χρονών εξαιτίας μιας διαφωνίας που είχε με την μητέρα της. Ενώ η Lopez ήθελε να γίνει χορεύτρια, η μητέρα της ήθελε να πάει στο κολέγιο και να σπουδάσει. Έτσι, η Jennifer μετακόμισε και άρχισε να κοιμάται στον καναπέ που είχε το στούντιο χορού.

Σήμερα, η 45χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός, παραγωγός και σχεδιάστρια έχει περιουσία αξίας 300 εκατ. δολαρίων.

After butting heads with her mother as a teenager, Jennifer Lopez slept on a sofa for a few months.

Hilary Swank

Η Swank, μεγάλωσε σε ένα τροχόσπιτο και στη συνέχεια μετακόμισε στην Καλιφόρνια με τη μητέρα της ως έφηβος για να κάνει καριέρα στην υποκριτική.

Πριν όμως βρει το δρόμο της η ίδια και η μητέρα της ζούσαν σε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια ένα άδειο σπίτι για μερικούς μήνες.

Η ίδια έχει κερδίσει 2 Όσκαρ και η περιουσία της αγγίζει τα 40 εκατ. ευρώ.

Academy Award-winning actress Hilary Swank lived in a car with her mother while they saved up for an apartment in Los Angeles.

Charlie Chaplin

Ο διάσημος ηθοπποιός του βωβού κινηματογράφου έμαθε πόσο δύσκολη είναι η ζωή στους δρόμους του Λονδίνου πριν καλά καλά γίνει 10 ετών.

Μετά τον πρόωρο θάνατο του πατέρα του, η μητέρα του μπήκε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο, και έτσι το νεαρό αγόρι και ο αδελφός του, έπρεπε να προσπαθήσουν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους.

Καθώς και οι δύο γονείς του ήταν από το χώρο του θεάματος, ο Τσάπλιν και ο αδελφός του αποφάσισαν να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Before the age of 10, Charlie Chaplin had to figure out how to make a living on the streets of London.

Drew Carey

Ο Carey μεγάλωσε στο Κλίβελαντ, στην πολιτεία του Οχάιο. Ο πατέρας του πέθανε όταν ήταν μόλις 8 ετών. Σύμφωνα με τον Kirkland Reporter, ο Carey δήλωσε το 2010 ότι κατευθυνόταν από το Οχάιο στην Καλιφόρνια για να δει τον αδελφό του, όταν έμεινε άστεγος στο Λας Βέγκας.

Έτσι αποφάσισε να πουλήσει την πλάσμα του για μόλις 40 δολάρια προκειμένου να αγοράσει κάτι να φάει.

Σήμερα ο ηθοποιός, κωμικός, και φιλάνθρωπος έχει περιουσία αξίας 165 εκατ. δολαρίων.

While homeless in Las Vegas, Drew Carey would sell plasma for $40.

Suze Orman

H Suze Orman ζούσε σε ένα βαν για τέσσερις μήνες το 1973. Η ίδια η οποία έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα best seller στους New York Times δεν κατάφερε να τα βγάλει πέρα οικονομικά όταν αποφάσισε μετακομίσει από το Μπέρκλεϊ, στην Καλιφόρνια, τη δεκαετία του 1970.

Personal finance guru Suze Orman lived out of her van for four months in 1973.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.