Τσουχτερό κρύο και αραιές χιονοπτώσεις τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού – Στους -5 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στη Φλώρινα – Στους -3 στην Καστοριά και στους -2 στην Κοζάνη και τα Γρεβενά

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ - ΚΡΥΟΣτους -5 βαθμούς Κελσίου, έπεσε η θερμοκρασία στη Φλώρινα, ενώ σ΄ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα επικρατεί τσουχτερό κρύο. Αραιές χιονοπτώσεις σημειώθηκαν σε ορεινές περιοχές, κυρίως της Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ χιόνι έπεσε και σε παραθαλάσσιες – πεδινές περιοχές της Χαλκιδικής (στο Άγιο Όρος και στη Σιθωνία), χωρίς όμως να σημειωθούν προβλήματα στις συγκοινωνίες.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στη Δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία έπεσε κάτω από το μηδέν, τις νυχτερινές ώρες. Συγκεκριμένα, το θερμόμετρο έδειξε -3 βαθμούς στην Καστοριά, και – 2 στην Κοζάνη και τα Γρεβενά, ενώ στη Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές, πνέουν βόρειοι άνεμοι, έντασης 5 με 6 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία κυμάνθηκε από 3 έως 12 βαθμούς, παρά την ηλιοφάνεια που επικρατούσε κατά διαστήματα, στη διάρκεια της ημέρας.

Star-fm.gr με πληροφορίες από Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.