Ο ΓΓ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Γιάννης Ταφύλλης και οι Αστυνομικές Αρχές…
ΤΑΦΥΛΛΗΣ - ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣΣειρά εθιμοτυπικών επισκέψεων δέχθηκε σήμερα Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης από τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ κ. Γιάννη Ταφύλλη και από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχο κ. Δημοσθένη Χρήστου.

Ο Δήμαρχος δέχθηκε αρχικά τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ κ. Γιάννη Ταφύλλη. Η συνάντηση εξελίχθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, ενώ συζητήθηκαν θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος της περιοχής καθώς και η ίδρυση του Πολεμικού Μουσείου. Παρόντες στη συνάντηση ήταν η Γενική Γραμματέας του Δήμου κ. Παρασκευή Τόπη και οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Παπαδόπουλος και Μάνθος Αδάμος.

ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ 2

Στη συνέχεια ακολούθησε η επίσκεψη του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχου κ. Δημοσθένη Χρήστου συνοδευόμενου από τον Αστυνομικό Διευθυντή Γρεβενών κ. Κωνσταντίνο Νταλέτσο. Ο κ. Χρήστου τόνισε ότι κύριο μέλημα είναι η σωστή αστυνόμευση της Περιφέρειας με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Ο Δήμαρχος επεσήμανε την μέχρι τώρα καλή συνεργασία με την Αστυνομία, ενώ και οι δύο πλευρές έδειξαν διάθεση συνεργασίας.

ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ 1

Ο Δήμαρχος συγχάρηκε τόσο τον νέο Γενικό Γραμματέα όσο και τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.