Marc: Προβάδισμα 20 μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗH κυβέρνηση δεν υλοποιεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, εκτιμά το 58% των ερωτηθέντων που έλαβαν μέρος στην πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρείας INTERVIEW για την «Βεργίνα TV», ωστόσο το 39,8% θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ.

Το 73% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι η κυβέρνηση δεν κατάργησε την τρόικα, αλλά της άλλαξε όνομα, ενώ οι μισοί (50,5%) δηλώνουν ότι δεν είναι ικανοποιημένοι από την πορεία της διαπραγμάτευσης.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 39,8%, η ΝΔ 17,0%, η Χ.Α. 5,7%, το ΚΚΕ 5,1%, οι ΑΝΕΛ 4,8%, το Ποτάμι 4,2% και το ΠΑΣΟΚ 3,2%.

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με σχεδόν 20 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία Marc για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα «αν γίνονταν σήμερα εκλογές τι θα ψηφίζατε», ΣΥΡΙΖΑ απάντησε το 40,2% των ερωτηθέντων και ΝΔ το 21%.

Ακολουθούν το ΚΚΕ με 4,9%, η Χρυσή Αυγή με 4,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,5%, «Το Ποτάμι» με 4,3%, το ΠΑΣΟΚ με 2,5%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 1,8%, η Ένωση Κεντρώων με 1,8%, η Τελεία με 1% και Άλλο Κόμμα με 3,3% των ερωτηθέντων.

Εξάλλου, σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών το 94,2% των ερωτηθέντων απαντάει ότι δεν τις επιθυμεί, ενώ μόνο το 4,8% βλέπει θετικά αυτό το ενδεχόμενο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.