Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης στην 2η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FoodGreece»

19 Μαρτίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

kocaxeilhw 1Την 2η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FoodGreece», επισκέφθηκαν ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τ. Κοψαχείλης και ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Εμ. Κόνσολας.

Η Έκθεση είχε ευρύτατη απήχηση και συμμετοχή από εμπόρους και επενδυτές από κάθε γωνιά του εξωτερικού. Οι Βουλευτές περιηγήθηκαν σε όλη την έκθεση και μίλησαν με τους έλληνες παραγωγούς και εκθέτες σχετικά με τον εξαγωγικό προσανατολισμό των αρίστης ποιότητας ελληνικών προϊόντων, που είναι μοναδικά στον κόσμο και μπορούν να δώσουν ευρεία δυναμική στο ελληνικό εμπόριο και στο εμπορικό ισοζύγιο, καθώς και στην εθνική οικονομία στο σύνολό της.

Ο Βουλευτής Γρεβενών σήμανε και επικοινώνησε τις παραγωγικές δυνατότητες των Γρεβενών τόσο στους διοργανωτές της Έκθεσης όσο και στους εμπόρους και επενδυτές, τονίζοντας ότι επιβάλλεται η συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς των Γρεβενών, αφού όλα τα προϊόντα του Νομού είναι υψηλής ποιότητας. Οι Βουλευτές συναντήθηκαν με οινοπαραγωγούς – μέλη του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου και την κυρία Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, Πρόεδρο της Ένωσης Αμπελουργών Αιγαίου και μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου. Ο Βουλευτής Γρεβενών τους ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αρκετά κρασιά των Γρεβενών έχουν κατακτήσει σπουδαία βραβεία και θα πρέπει να γνωρίσουν μεγαλύτερη προβολή μέσω του Συνδέσμου τους.

kocaxeilhw 2Θα πρέπει τέλος, να σημειωθεί ότι, στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προσφέρθηκε στους δύο Βουλευτές «Λιαστό κρασί», το οποίο διαδίδεται ευρέως στα καταστήματα εστιάσεως, κατά το τελευταίο διάστημα, ως επιδόρπιο και στην Έκθεση συγκέντρωσε το ενδιαφέρον. Εντούτοις, ο κ. Κοψαχείλης δήλωσε στους παρευρισκομένους ότι: ΄΄Ομολογουμένως το συγκεκριμένο «Λιαστό κρασί» κέρδισε τις εντυπώσεις, αν και δεν συγκρίνεται με το μοναδικό και φημισμένο «Λιαστό κρασί» της Σιάτιστας΄΄.

This entry was posted on Πέμπτη, 19 Μαρτίου, 2015 at 22:44 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply