ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕ

giakoumakis-miteratou-708Μπορεί το πόρισμα του ιατροδικαστή για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη να έδειξε αυτοκτονία, ωστόσο ο φάκελος της υπόθεσης δεν κλείνει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή» η Ασφάλεια Ιωαννίνων διενεργεί έρευνες για την υπόθεση στο πλαίσιο των οποίων λαμβάνονται καταθέσεις σπουδαστών της σχολής, και επανεξετάζονται επικοινωνίες του 20χρονου μέσω κινητού τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η «Καθημερινή» «κρίσιμος θεωρείται ο ρόλος που διαδραμάτισε η οικογένεια του 20χρονου, η οποία φέρεται να τον πίεζε να ολοκληρώσει τις σπουδές και να επιστρέψει στην Κρήτη για να ασχοληθεί με την τυροκομία».

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα τονίζει ότι από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε ότι «αμέσως πριν την αυτοκτονία, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης είχε δίωρη τηλεφωνική επικοινωνία με την μητέρα του».


iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.