Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Λίγο πριν χαθεί, ο Γιακουμάκης είχε δίωρη τηλεφωνική επικοινωνία με την μητέρα του

17 Μαρτίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕ

giakoumakis-miteratou-708Μπορεί το πόρισμα του ιατροδικαστή για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη να έδειξε αυτοκτονία, ωστόσο ο φάκελος της υπόθεσης δεν κλείνει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή» η Ασφάλεια Ιωαννίνων διενεργεί έρευνες για την υπόθεση στο πλαίσιο των οποίων λαμβάνονται καταθέσεις σπουδαστών της σχολής, και επανεξετάζονται επικοινωνίες του 20χρονου μέσω κινητού τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η «Καθημερινή» «κρίσιμος θεωρείται ο ρόλος που διαδραμάτισε η οικογένεια του 20χρονου, η οποία φέρεται να τον πίεζε να ολοκληρώσει τις σπουδές και να επιστρέψει στην Κρήτη για να ασχοληθεί με την τυροκομία».

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα τονίζει ότι από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε ότι «αμέσως πριν την αυτοκτονία, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης είχε δίωρη τηλεφωνική επικοινωνία με την μητέρα του».


iefimerida

This entry was posted on Τρίτη, 17 Μαρτίου, 2015 at 21:42 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply