MΠΙΖΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

Chiarra FerragniΗ εικόνα τους είναι συχνά στερεότυπη. Πολλοί τις θεωρούν άμυαλες νεαρές που δεν ξέρουν να γράφουν. Ωστόσο, αυτές οι bloggers είναι εδώ και δέκα χρόνια οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στη βιομηχανία.

Οι μπλόγκερ μόδας ακολουθούνται από εκατομμύρια φαν και δεν υπάρχει καμία βιομηχανία ρούχων και αξεσουάρ που δεν τις πληρώνουν για να γράφουν και να διαφημίζουν.
Είναι πρόσωπα που όχι μόνο βρίσκονται στην πρώτη θέση των ντεφιλέ μόδας αλλά κρύβονται κυρίως στα παρασκήνια όπου διακινούνται πολλά δις δολάρια.
Δείτε παρακάτω τις 8 πιο σημαντικές μπλόγκερ στον κόσμο. Η Google δεν ζει χωρίς αυτές, οι διαφημιστικές δεν κάνουν βήμα χωρίς την άδειά τους και η τοποθέτηση προϊόντων σε ένα από τα παρακάτω blog φέρνει εκατομμύρια.
Πρόκειται για επιχειρηματίες bloggers από 20 ως 35 ετών που ζουν στον 21ο αιώνα, εφηύραν τα επαγγέλματα του μέλλοντος και ορίζουν τους κανόνες του ίντερνετ και της παγκοσμιοποίησης.

1 / Chiarra Ferragni


Στην πρώτη θέση παγκόσμια κατατάσσεται η ιταλίδα Κιάρα Φεράνι και το μπλογκ της  Theblondesalad.  Η κοπέλα είναι 27 ετών, είναι από τα πιο συζητημένα άτομα στη βιομηχανία της μόδας και έχει 3 εκατομμύρια φίλους στο instagram.

2/ Aimee Song


Είναι αρχιτεκτόνισσα εσωτερικών χώρων και έχει το πολύ έγκυρο μπλογκ Songofstyle. Είναι Αμερικάνα, 28 ετών, έχει 1,9 εκατομμύρια φίλους στο instagram και έχει 28.000 φίλους στο κανάλι της στο youtube.

3/ Wendy Nguyen


Μένει στο Λος Αντζελες, είναι 31 ετών και διάσημη για το μπλογκ της Wendyslookbook. Εχει δικό της κανάλι στο youtube όπου ορισμένα από τα βίντεο που ανεβάζει έχουν 29 εκατομμύρια κλικ.

 4/ Kristina Bazan


Με το μπλογκ της Kayture, αυτή η Ελβετίδα που είναι ταυτόχρονα και μοντέλο εργάζεται για φίρμες όπως η Louis Vuitton και η Hugo Boss. Ψηφίστηκε ως το άτομο με την μεγαλύτερη επιρροή για το έτος 2014, τον περασμένο Ιανουάριο στα Stylight Fashion Influencer Awards.

5/ Julie Sariñana


Είναι 29 ετών, σπούδασε στο Fashion Institute of Design & Merchandising στην Καλιφόρνια και διαθέτει τώρα τη δική της σειρά ρούχων. Το μπλογκ της  Sincerely Jules έχει απλή χρήση και αυτό εκτιμάται ιδιαίτερα.

6/ Rumi Neely


Ξεκίνησε το μπλογκ της Fashion toast το 2007.  Εκανε αναρίθμητες συνεργασίες με άλλα μπλογκ και η νεαρή 30χρονη λάνσαρε τελικά τη δική της σειρά ρούχων Are you am i .

7/ Nicole Warne


Είναι η διασημότερη μπλόγκερ της Αυστραλίας. Πουλάει τα πάντα στο ίντερνετ μέσα από το μπλογκ της Gary Pepper Girl. Εχει ένα δικό της vintage στυλ και υπολογίζεται ότι διαθέτει 1 εκατομμύριο φαν στο instagram.

8/ Gabi Gregg


Είναι η διασημότερη μπλόγκερ με παραπάνω κιλά. Το μπλογκ της Gabifresh είχε τόσο μεγάλη επιτυχία ώστε κατόρθωσε να λανσάρει τη δική της σειρά μαγιό αλλά και να συνεργαστεί με φίρμες.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.