Γλύστρισε στο σαπούνι, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του ο Σίλβιο ΜπερλουσκόνιΑθώο έκρινε το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρώμης τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι για την υπόθεση “Ρούμπι Γκέιτ” για την οποία πρωτόδικα ο πρώην πρωθυπουργός είχει καταδικαστεί σε επτά χρόνια φυλάκισης.

Όπως μετέδωσε η ιταλική τηλεόραση Rai, οι Ιταλοί ανώτατοι δικαστές αποφάνθηκαν, μετά από οκτώ ώρες συνεδρίασης, ότι πρέπει να επιβεβαιωθεί η αθώωση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι από τις κατηγορίες συνέργιας σε προαγωγή ανηλίκων στην πορνεία και κατάχρησης εξουσίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διέρρευσαν ο Μπερουσκόνι αθωώθηκε, διότι θεωρήθηκε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν ότι ο “πρώην Καβαλιέρε” γνώριζε ότι η Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα Ελ Μαχρούγκ ήταν ανήλικη την περίοδο κατά την οποία άρχισε να συναναστρέφεται μαζί της .

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Ιταλικού Αρείου Πάγου είχε ζητήσει την ακύρωση της αθώωσης του εφετείου, αναφέροντας, μεταξύ των άλλων, ότι “το ότι ο Μπερλουσκόνι είχε δηλώσει ότι η Ρούμπι Καρίμα ήταν ανιψιά του Μουμπάρακ, άρμοζε σε σκηνή έργου του Μελ Μπρούκς και προκάλεσε τον διεθνή γέλωτα”.

Πάντως σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για την λεγόμενη υπόθεση “Ρούμπι τρία”, που φέρεται πιθανό να οδηγήσει σε δίκη για προσπάθεια διαφθοράς μέρους των νεαρών γυναικών που συμμετείχαν στις γνωστές βραδιές στην έπαυλη του ‘Αρκορε.

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.