Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Άγριο ξύλο Κούγια-Ζελελίδη στην ΕΠΟ

10 Μαρτίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

κουγιαςΣτα χέρια πιάστηκαν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ο Αλέξη Κούγιας και ο δικηγόρος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ζελελίδης, έξω από την αίθουσα του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, όπου ήταν αντίδικοι σε υπόθεση.

Σοβαρό επεισόδιο με γροθιές και απίστευτες ύβρεις σημειώθηκε εντός των γραφείων της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή.

Συγκεκριμένα, στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επρόκειτο να εκδικαστεί μια υπόθεση που αφορά τον Κώστα Φούφουλα ο οποίος εκπροσωπείτο από τον δικηγόρο Θεσσαλονίκης, Γιώργο Ζελελίδη. Αντίδικος ήταν ο Αλέξης Κούγιας, προφανώς εκ μέρους της Παναχαϊκής, για μια οικονομική διαφορά 7.000 ευρώ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, πριν ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης και ενώ Κούγιας και Ζελελίδης βρίσκονταν εκτός αιθούσης, όσοι ήταν μέσα σε αυτή άκουσαν αναταραχή και φωνές! Βγαίνοντας έξω, είδαν τον Αλέξη Κούγια να κρατάει από τη γραβάτα τον Γιώργο Ζελελίδη, να γρονθοκοπούνται και να ανταλλάζουν απίστευτες ύβρεις!

Χρειάστηκε να μπει στη μέση ο γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής Πότης Τσιριμπής, καθώς και άλλοι άνδρες (πιθανότατα από την ασφάλεια της ΕΠΟ), ώστε Κούγιας και Ζελελίδης να χωρίσουν και τα πνεύματα να ηρεμήσουν.

Ήταν άλλη μια υπέροχη και ήρεμη μέρα στα γραφεία της ΕΠΟ.

sdna

This entry was posted on Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2015 at 23:15 and is filed under Super League, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply