Γιώργος ΒογιατζάκηςΤη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και γενικού διευθυντή της Μαρινόπουλος Α.Ε. ανέλαβε ο Γιώργος Βογιατζάκης αντικαθιστώντας τον Ζερόμ Λουμπέρ ο οποίος θα συνεχίσει ως σύμβουλος σε θέματα σχεδιασμού και υλοποίησης της στρατηγικής του Ομίλου στο λιανεμπόριο.

Ο κ. Βογιατζάκης ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1979 στην Kleider Werke και έως το 2003 πέρασε από σημαντικές, διευθυντικές θέσεις στις εταιρείες Shell Hellas, Shell Europe και McDonald’s Hellas.

Από το 2003 αποτελεί μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Μαρινόπουλος Α.Ε. κατέχοντας από το 2010 τη θέση του διευθυντή Ανάπτυξης, Δημοσίων Σχέσεων, Franchise, Supply & Logistics και Convenience Stores της εταιρείας και στη συνέχεια του αναπληρωτή γενικού διευθυντή Ελλάδας, Αλβανίας και FYROM.

Έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Ruhr University στο Μπόχουμ της Γερμανίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.