Τα παραθυράκια του νόμου και η ασυνεννοησία των Αρχών – Στοιχεία που σοκάρουν από βοσκούς μέχρι γιατρούς και παπάδες

κλαμα - παιδιΤην ώρα που η δράση του 40χρονου δράκου στο Περιστέρι προκαλούν ανατριχίλα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας συγκλονιστικά στοιχεία και η αποκάλυψη ότι περισσότεροι από 900 παιδόφιλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι και ανάμεσα μας.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα από το 2003 μέχρι σήμερα έχουν κατηγορηθεί 968 άτομα για παιδοφιλία ή παιδεραστία.

Από αυτούς οι 330 έχουν συλληφθεί. Σχηματίστηκαν δικογραφίες μόνο για 55.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία κινείται στα τυφλά για την τύχη των παιδεραστών και των παιδόφιλων μετά τη σύλληψη τους καθώς δεν υπάρχει ενημέρωση από τις δικαστικές αρχές.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Φίλιππου Λεβέντου ο οποίος κυκλοφορούσε ελεύθερος αν και από το Νοέμβριο η αστυνομία είχε σχηματίσει δικογραφία σε βάρος του.

Πριν λίγους μήνες υπήρξε η περίπτωση του Σ.Γ. ο οποίος συνελήφθη για τρίτη φορά μέσα σε 20 χρόνια καθώς ασέλγησε σε δεκάδες μικρά κοριτσάκια.

Αν και είχε 37 χρόνια κάθειρξης αποφυλακίστηκε χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.

Το 2007 ο Π.Κ. είχε καταδικαστεί για επιθέσεις και βιασμούς 22 παιδιών. Ο παιδεραστής είχε αφεθεί ελεύθερος, βίασε έναν μαθητή δημοστικού κατά τη διάρκεια της άδειας του, ενώ ξανασυνελήφθη γιατί βίασε ένα κοριτσάκι π΄παλι…

Πριν τρία χρόνια βοσκός είχε στήσει το στρατηγείο του στην Πελοπόννησο και μέσω ειδικών σελίδων ερχόταν σε επικοινωνία με παιδόφιλους σε όλο τον κόσμο. Σήμερα κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ανάλογη είναι η περίπτωση γιατρού σε νησί ο οποίος παρακολουθούσε σκληρές σκηνές με παιδάκια για να μπορεί στη συνέχεια να ανταποκριθεί στις συζυγικές του υποχρεώσεις.

Από τις πιο άγριες υποθέσεις που εκκρεμούν στη δικαιοσύνη είναι αυτή ενός αρχιμανδρίτη που είχε υλικό με παιδάκια να βιάζονται.

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.