Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Γιώργος Βογιατζάκης νέος διευθυντής του ομίλου Μαρινόπουλος

9 Μαρτίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

Γιώργος ΒογιατζάκηςΤη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και γενικού διευθυντή της Μαρινόπουλος Α.Ε. ανέλαβε ο Γιώργος Βογιατζάκης αντικαθιστώντας τον Ζερόμ Λουμπέρ ο οποίος θα συνεχίσει ως σύμβουλος σε θέματα σχεδιασμού και υλοποίησης της στρατηγικής του Ομίλου στο λιανεμπόριο.

Ο κ. Βογιατζάκης ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1979 στην Kleider Werke και έως το 2003 πέρασε από σημαντικές, διευθυντικές θέσεις στις εταιρείες Shell Hellas, Shell Europe και McDonald’s Hellas.

Από το 2003 αποτελεί μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Μαρινόπουλος Α.Ε. κατέχοντας από το 2010 τη θέση του διευθυντή Ανάπτυξης, Δημοσίων Σχέσεων, Franchise, Supply & Logistics και Convenience Stores της εταιρείας και στη συνέχεια του αναπληρωτή γενικού διευθυντή Ελλάδας, Αλβανίας και FYROM.

Έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Ruhr University στο Μπόχουμ της Γερμανίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.

This entry was posted on Δευτέρα, 9 Μαρτίου, 2015 at 21:40 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply