ενωση καταστηματων

Μετά από καταγγελίες για απαράδεκτες ενέργειες εταιρειών Πνευματικών Δικαιωμάτων προς το Προεδρείο της Ένωσης,
Κοινοποιούμε Ότι :

1. Εάν αντιπρόσωπος της Α.Ε.Π.Ι. ή οποιασδήποτε άλλης εταιρείας βρεθεί στο κατάστημα μας να ηχογραφεί την μουσική μας ή οτιδήποτε παρεμφερές ειδοποιείστε αμέσως το Αστυνομικό τμήμα για να εφαρμοστεί η Αυτόφωρη διαδικασία εναντίον τους για διάπραξη ποινικών αδικημάτων
2. Συνάδελφοι επίσης δέχθηκαν έμμεσες απειλές , ότι εάν έχουν τηλεόραση στο κατάστημα τους ανεξάρτητα αν παίζει ή όχι (δηλαδή μόνο ότι υπάρχει ) θα πληρώσουν Πνευματικά δικαιώματα. Μάλιστα η σύσταση του αντιπροσώπου ήταν να βγάλει ακόμη και την τηλεόραση από το κατάστημα
3. Καταγγελίες Συναδέλφων, συνεχίζονται από Ηγουμενίτσα – Χρυσούπολη Καβάλας – Φλώρινα – Κοζάνη για απίστευτες και απαράδεκτες ενέργειες μέχρι και για κατάσχεση της τηλεόρασης ή ότι θα ελέγχετε κάθε μέρα ο Συνάδελφος εάν δεν πληρώνει Α.Ε.Π.Ι. κτλ.
4. Υπενθυμίζουμε ότι η Α.Ε.Π.Ι. δεν είναι ελεγκτικό όργανο αλλά απλά μία Α.Ε. Ιδιωτική Εταιρεία (εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών Ιούνιος 2013 με Αρ. Πρωτ. 18509)
Επίσης υπενθυμίζουμε ότι μόνο με την σύμπραξη ένστολου αστυνομικού κατά το άρθρο 64 του Νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων 2121 /1993, δύναται η Α.Ε.Π.Ι. να ελέγχει την μουσική μας.
Συνάδελφε εμείς ως Ένωση και ειδικά εγώ ως Πρόεδρος για 14 χρόνια αντιμετωπίζω τα Πνευματικά Δικαιώματα σε δεκάδες πόλεις. Σου δηλώνω ότι κανείς μα κανείς δεν έχει το δικαίωμα μέσα στο κατάστημα μας να μας εκβιάζει ή να μας απειλεί άμεσα ή έμμεσα.
Έχουμε δικαιώματα και μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας ας αντιδράσουμε. ΌΧΙ

ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ:
Ζητείστε οποιαδήποτε στήριξη ή ενημέρωση επιθυμείτε. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε ΠΟΛΛΑ.
Ευχαριστούμε Δημόσια τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ηλεκτρονικά και όλα τα άλλα, που η προφορά τους είναι σημαντική προβάλλοντας τα προβλήματα μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗΣ  ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΟΓΡΑΜΑΤΖΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.