ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

κοτζιαςΕξηγήσεις για το διορισμό του εξαδέρφου του πρωθυπουργού στο υπ. Εξωτερικών, δίνει ο Νίκος Κοτζιάς. Οπως τονίζει ο υπουργός: «Πόσο δημοκρατικό είναι να θεωρείται εκ των προτέρων η συγγένεια κατακριτέα;» και επισημαίνει: «Δεν διορίστηκε στο υπουργείο αλλά στο γραφείο μου»

«Τον κ. Τσίπρα τον γνώρισα ως προϊστάμενο του τομέα Διεθνών Σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ» λέει ο κ. Κοτζιάς και επιβεβαιώνει ότι ο ίδιος ζήτησε από τον εξάδελφο του πρωθυπουργού να εργαστεί στο πολιτικό του γραφείο ως συνεργάτης.

«Όλοι αναγνωρίζουν την υψηλή πολιτική του σκέψη» λέει στους συνομιλητές του για τον εξάδελφο του Αλέξη Τσίπρα ο Νίκος Κοτζιάς και προσθέτει ότι ο Γεώργιος Τσίπρας «είναι ο πιο υψηλά ειδικευμένος του κυβερνώντος κόμματος σε θέματα εξωτερικής πολιτικής».
«Γνωρίζω την παρατηρητικότητα και την κριτική σκέψη του γι’ αυτό του είπα “welcome to the club”» λέει για τον Γεώργιο Τσίπρα ο υπουργός των Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς υπεραμυνόμενος της επιλογής του να επιλέξει ως ειδικό σύμβουλο τον εξάδελφο του πρωθυπουργού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.