ΚΙΝΗΤΑ - ΜΠΑΤΑΡΙΑΜπορεί τα smartphone να παρέχουν εξαιρετικές δυνατότητες σε σχέση με τα κινητά προηγούμενων γενιών, όμως έχουν και ένα σημαντικό μειονέκτημα.

Η μπαταρία τους ποτέ δεν είναι αρκετή για να καλύψει όλα όσα προσφέρουν.

Οσο δεν βρίσκεται μια λύση για αυτό το μόνιμο πρόβλημα, οι χαμηλές μπαταρίες θα παραμένουν συχνό φαινόμενο και η χρήση των smartphone θα περιορίζεται. Ωστόσο, με την έρευνα που πραγματοποίησε η AVG, μπορούμε τουλάχιστον να ανακαλύψουμε ποιες εφαρμογές ευθύνονται για την… υπερκόπωση των κινητών μας.

Σε σχέση με τον χρόνο λειτουργίας, το Facebook βρίσκεται πρώτο στην λίστα των εφαρμογών που εξαντλούν την μπαταρία των smartphone. Δεύτερη ακολουθεί η εφαρμογή Spotify Music και τρίτο έρχεται το Instagram. Path και Amazon Android συμπληρώνουν την πεντάδα των πιο… απαιτητικών apps για κινητά τελευταίας γενιάς.

Αν δεν λάβουμε υπ’ όψιν τον παράγοντα του χρόνου, τότε το Facebook κατεβαίνει στην τρίτη θέση της λίστας, πίσω από το Beaming Service και το Security Policy Updates από την Samsung. Οσον αφορά την μεταφορά δεδομένων, υψηλότερες επιδόσεις έχει η εφαρμογή της Dailymail, ενώ ακολουθεί το Tumblr. Κάτω από αυτές, βρίσκονται τα πιο διαδεδομένα apps των Facebook, Instagram και Spotify Music.

Δείτε την εικόνα από την έρευνα της AVG:
(Kαντε κλικ για μεγέθυνση)

AVG

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.