Η απόλυτη φρίκη
τζιχαντ
Σοκάρει η ιστορία μιας μάνας που στην προσπάθειά της να βρει το γιο της, που είχαν απαγάγει οι τζιχαντιστές, έφτασε μέχρι το αρχηγείο τους και εκείνοι κατέληξαν να τηνταΐζουν κομμάτια από το σώμα του, που είχαν πετσοκόψει.

Την ιστορία δημοσιεύει  η Daily Mail, όπως την περιέγραψε στην εφημερίδα «The Sun» ο στρατιώτης Yasir Abdulla, ο οποίος ταξίδεψε στο Ιράκ για να πολεμήσει κατά του ISIS, όταν πληροφορήθηκε ότι οι τζιχαντιστές βρίσκονταν πολύ κοντά στον πλήρη έλεγχο του χωριού του στο Κουρδιστάν.

Σύμφωνα με την ιστορία του στρατιώτη μια ηλικιωμένη γυναίκα, ο γιος της οποίας είχε απαχθεί από τους τζιχαντιστές και κρατούνταν αιχμάλωτος στη Μοσούλη, ταξίδεψε στα αρχηγεία του ISIS και ζήτησε να δει το παιδί της.

«Οι τζιχαντιστές της ζήτησαν να καθίσει για να πιει και να φάει, μιας και είχε κάνει μεγάλο ταξίδι, πριν την πάνε να δει το γιο της. Της έφεραν ένα φλιτζάνι τσάι και ένα πιάτο με κρέας, ρύζι και σούπα. Αυτή σκέφτηκε ότι ήταν ευγενικοί. Όμως είχαν σκοτώσει το γιο της, τον είχαν κόψει και της τον έβαλαν να τον φάει. Όταν τελείωσε το φαγητό της, ζήτησε να δει το παιδί της και τότε εκείνοι γέλασαν και της είπαν «μόλις τον έφαγες!» λέει ο στρατιώτης.

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.