APOSTRATOI GREBENVNΤο Τοπικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Παραρτήματος Γρεβενών, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες προς τους παρακάτω, καθότι συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην επιτυχία της εκδήλωσης κοπής Βασιλόπιτας που έλαβε μέρος την 14 Φεβρουαρίου 2015 στο ξενοδοχείο «Αχίλλειον».

α. Τον κ. Γεώργιο Νταγκούμα ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Αχίλλειον» καθώς και στο προσωπικό αυτού, για το φιλόξενο – καθαρό περιβάλλον και την άψογη εξυπηρέτηση των καλεσμένων.
β. Τον κ. Ιωάννη Παπαλάμπρου ιδιοκτήτη επιχείρησης καυσοξύλων, για την ευγενική προσφορά να καλύψει τα έξοδα της Βασιλόπιτας.
γ. Τον κ. Χρήστο Μίμη ιδιοκτήτη του ραδιοσταθμού Star-fm 93,3 και το προσωπικό που διέθεσε, για την άρτια φωτογραφική και τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης, καθώς και για την προβολή αυτής με πλούσιο φωτογραφικό και τηλεοπτικό υλικό στην ιστοσελίδα του σταθμού.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου
Σχης(ΤΘ)εα Οδυσσέας Θ. Σπηλιώτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.