ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣΕξάμηνη ποινή φυλάκισης με 3ετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Κοζάνης στον 57χρονο, ο οποίος καταγγέλθηκε για ρατσιστική επίθεση εις βάρος νεαρής γιατρού του «Μαμάτσειου» νοσοκομείου της πόλης.

Όπως αναφέρεται στο Kozan.gr, λίγο πριν την ανακοίνωση της απόφασης, οι δικηγόροι των δύο πλευρών, συμφώνησαν ο κατηγορούμενος να ζητήσει συγγνώμη και να γίνει αποδεκτή, όμως η εισαγγελέας δεν δέχτηκε, θεωρώντας πως ο κατηγορούμενος είχε πλήρη διαύγεια των λεγομένων του και πως οι συγκεκριμένοι χαρακτηρισμοί δεν ήταν τυχαίοι.

Τελικά το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο, με το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και με ποινή φυλάκισης 6 μηνών με τριετή αναστολή.

Μιλώντας στο Mega, η γιατρός είπε: «Ο κύριος ουσιαστικά εξέφρασε την επιθυμία του να γίνω σαπούνι και τελοσπάντων να έχω επαφή με τον Χίτλερ. Γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε αυτό που σου χρειάζεται είναι Χίτλερ και σαπούνι ουσιαστικά.»

H Solace Akpevwe Godwin μίλησε και στο Kozan.gr, δηλώνοντας ικανοποιημένη με την καταδικαστική απόφαση εναντίον του 57χρονου.

Η Solace Akpevwe Godwin -νιγηριανής καταγωγής- σημείωσε πως και άλλες φορές δέχτηκε ρατσιστικά σχόλια.

Συνέντευξη της γιατρού στο Kozan.gr


δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.