Βρέθηκαν σε οικονομικό αδιέξοδο – Γείτονας ενημέρωσε την αστυνομία.

αυτοκτονιαΛίγα λεπτά μετά τις 09:00 χθες το πρωί, στην Χαλκίδα,  ένας περίοικος τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας όπου διαμένει πήδησαν μάνα και γιος από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη αν πήδηξαν ταυτόχρονα ή αν πήγε να πηδήσει ο ένας από τους δυο να πηδήξει και προσπάθησε ο άλλος να τον σταματήσει.

Το τραγικό αποτέλεσμα ήταν η μητέρα 63 ετών να σκοτωθεί επί τόπου ενώ ο 27χρονος γιος της άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, όπου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που στους περισσότερους κατοίκους της περιοχής ήταν γνωστά. Τα τελευταία 3,5 χρόνια η γυναίκα αδυνατούσε να πληρώσει το ενοίκιο. Οι ιδιοκτήτες το γνώριζαν και βοηθούσαν οικονομικά τόσο την ίδια όσο και το παιδί της, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Η αυτόχειρας, μια εξαιρετικά περήφανη γυναίκα έπαιρνε μια μικρή αναπηρική σύνταξη, την οποία της έκοψαν πριν από 2,5 χρόνια, ενώ πολλές φορές απευθυνόταν στο φιλόπτωχο ταμείο του δήμου.

Έβλεπα τη γυναίκα καθημερινά και τη χαιρετούσα. Ήξερα ότι αντιμετωπίζει προβλήματα αλλά ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο” τονίζει στο NewsIt ένοικος της πολυκατοικίας, ναυτικός στο επάγγελμα, που επισημαίνει ότι ποτέ δεν είχε δει τον 27χρονο γιο της.

Το διαμέρισμα βρέθηκε καθαρό με λίγα έπιπλα στο εσωτερικό του. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα σημείωμα, που αναφερόταν σε δικαστική απόφαση. Πιθανότατα να σχετίζεται με την απόφαση για διακοπή της αναπηρικής της σύνταξης.

Κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν πως η γυναίκα είχε δύο ακόμα παιδιά που έμεναν στην Αθήνα. Της είχαν ζητήσει το τηλέφωνό τους, αλλά όπως λένε ποτέ δεν είχαν καταφέρει να επικοινωνήσουν με αυτά…

Το Α.Τ. Χαλκίδας προσπαθεί να συγκεντρώσει πληροφορίες για να διαπιστώσει ποια ήταν τα αίτια της τραγωδίας.

lamiareport

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.