Για την φάση των «16»

mesi  ΜΕΣΙOλοκληρώνονται το προσεχές διήμερο οι πρώτες αναμετρήσεις για τη φάση των «16» του Champions League, καθώς σήμερα και την Τετάρτη «ρίχνονται στη μάχη» οι άλλες οκτώ ομάδες που συνεχίζουν στη διοργάνωση.

Από τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια των «16» (σ.σ. τα άλλα τέσσερα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα), το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπαρτσελόνα, με τις δύο ομάδες να έχουν… ανοιχτούς λογαριασμούς από πέρυσι, όταν τέθηκαν εκ νέου αντιμέτωπες στους «16» και οι «μπλαουγκράνα» πήραν την πρόκριση για τους προημιτελικούς με δύο νίκες.

Επίσης, «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» Γιουβέντους και Ντόρτμουντ, σε μια επανάληψη του τελικού του Champiosn League για το 1997.

Στο μεταξύ, την Τετάρτη η Λεβερκούζεν φιλοξενεί τη -φιναλίστ της περυσινής διοργάνωσης- Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ η Άρσεναλ υποδέχεται τη Μονακό, στον πάγκο της οποίας ο νυν τεχνικός των Λονδρέζων, Αρσέν Βενγκέρ, κάθησε από το 1987 έως το 1994.

Το πρόγραμμα των πρώτων αναμετρήσεων για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ (σε παρένθεση ο αγώνας ρεβάνς) έχει ως εξής:

Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 24/2 (18/3)

Γιουβέντους (Ιταλία)-Ντόρτμουντ (Γερμανία) 24/2 (18/3)

Λεβερκούζεν (Γερμανία)-Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) 25/2 (17/3)

Άρσεναλ (Αγγλία)-Μονακό (Γαλλία) 25/2 (17/3)

Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)-Τσέλσι (Αγγλία) 1-1 (11/3)

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) 0-0 (11/3)

Σάλκε (Γερμανία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 0-2 (10/3)

Βασιλεία (Ελβετία)-Πόρτο (Πορτογαλία) 1-1 (10/3)

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.