VIDEO Mums Reaction To Family Car Crash Shocks PoliceΈνα ατύχημα που ευτυχώς δεν εξελίχθηκε σε δυστύχημα, μας υπενθυμίζει πόσο απαραίτητο είναι να φορούν ζώνες και οι πίσω επιβάτες.

Ειδικά τα παιδιά! Το video που έχει καταγραφεί από κάμερα της ρωσικής τροχαίας, είναι από την πόλη Ορόκοβο-Ζούγεβο, που βρίσκεται 85 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας. Η Yulia Krapova βρίσκεται πίσω από το τιμόνι και απρόσεκτα, διασχίζει έναν κόμβο. Η σύγκρουση με το διερχόμενο όχημα είναι αναπόφευκτη.

Ως αποτέλεσμα αυτής, τόσο ο σύζυγός της Igor, όσο και οι τετράχρονες δίδυμες κόρες της, Nikita και Sasha, εκτοξεύονται εκτός αυτοκινήτου. Ως εκ θαύματος, τα δύο παιδιά δεν τραυματίζονται ενώ ο “ιπτάμενος” συνοδηγός έχει ελαφρά τραύματα, όπως άλλωστε και ο οδηγός του άλλου οχήματος.

Το όνομα αυτού είναι Ivan Zhuganov και σύμφωνα με την κατάθεση του στην αστυνομία, αμέσως μετά το ατύχημα, αντί να σπεύσει να ελέγξει την κατάσταση της υγείας της οικογένειάς της, η 36χρονη σε κατάσταση σοκ αναρωτιόταν: “Τι θα μου συμβεί τώρα; Θα πάω φυλακή…;.


Απορίες ενδεχομένως παράλογες για μία μάνα που έχει μόλις προκαλέσει ατύχημα όπου αγνοείται η κατάσταση της υγείας των παιδιών της αλλά εύλογες για άνθρωπο που συνειδητά, οδηγεί έχοντας τα παιδιά στο πίσω κάθισμα χωρίς να φορούν ζώνες ασφαλείας.

Πάντα λοιπόν, όλοι οι επιβάτες πρέπει να είναι δεμένοι με ζώνες ασφαλείας και τα μικρά παιδιά σε ειδικά καθισματάκια. Ποτέ ελεύθερα να παίζουν στα πίσω καθίσματα, ποτέ στην αγκαλιά της μαμάς. Σε περίπτωση ατυχήματος, θα χρειαστεί ένα θαύμα, όπως στο video που σας παραθέτουμε, για να επιζήσουν.

newsauto

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.