ραχηλ μακρη«Feliz cumpleaños precidenta» έγραψε σε άπταιστα ισπανικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Χρόνια πολλά στην πρόεδρο της Αργεντινής στέλνει η βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Ραχήλ Μακρή.

Η τελευταία ανάρτηση της κυρίας Μακρή στην προσωπική σελίδα της στο facebook είναι αφιερωμένη στα γενέθλια της Κριστίνα Φερνάντες, της σιδηράς κυρίας της Λατινικής Αμερικής με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε άπταιστα ισπανικά να γράφει, «feliz cumpleaños precidenta», δηλαδή, «χρόνια πολλά κυρία πρόεδρε».

Η Κριστίνα Φερνάντες, η οποία έκλεισε χθες τα 62 χρόνια της, είναι πρόεδρος της χώρας από το 2007, έχοντας διαδεχθεί στη θέση αυτή το σύζυγό της, Νέστορ Κίρχνερ, ο οποίος απεβίωσε το 2010. Το τελευταίο διάστημα η πρόεδρος της Αργεντινής βρίσκεται σε δυσχερή πολιτική θέση καθώς ο πληθωρισμός στην χώρα αγγίζει το 40% ενώ το όνομά της έχει εμπλακεί σε υπόθεση πιθανής απόπειρας συγκάλυψης βομβιστικής επίθεσης σε εβραϊκό μορφωτικό κέντρο πριν 20 χρόνια, με τον εισαγγελέα, που διερευνούσε το συγκεκριμένο φάκελο, να βρίσκεται νεκρός μία μέρα πριν καταθέσει στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση του Κογκρέσου.

protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.