kapph 1
Το ΚΑΠΗ Δήμου Γρεβενών πραγματοποίησε δύο πολύ όμορφες εκδηλώσεις.
Η πρώτη εκδήλωση έγινε την “Τσικνοπέμπτη” 12-2-2015 στο Κέντρο Βασιλόπουλος στο Δοξαρά Γρεβενών, όπου παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης και ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Τριγώνης, μέλη και φίλοι του ΚΑΠΗ και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα με πολλά δώρα.

καππη 2

Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς των δώρων:
• Το Τουριστικό γραφείο του κ. Γεωργίου Νασιόπουλου για την προσφορά μίας (1) τριήμερης και τριών (3) μονοήμερων εκδρομών (καθώς και τη δωρεάν μεταφορά των μελών την ημέρα της εκδήλωσης.
• Το ΚΤΕΛ Γρεβενών για την προσφορά πέντε (5) εισιτηρίων.
• Τον κ. Στέργιο Καραούλα, εκπρόσωπο των ηλικιωμένων του ΚΑΠΗ Δήμου Γρεβενών, για την προσφορά δύο (2) αρωμάτων.
• Τον κ. Σαμαρά Χρήστο ελεύθερο επαγγελματία δερματίνων ειδών, για την προσφορά ενός ζεύγους παντόφλες (δερμάτινες).

καππη 5

Στην εκδήλωση συμμετείχε το χορευτικό τμήμα του ΚΑΠΗ Δήμου Γρεβενών, που για ακόμη μια φορά έκλεψε την παράσταση με τους παραδοσιακούς χορούς. Το μουσικό συγκρότημα του κ. Λάμπρου Τσιοτίκα πλαισίωσε την εκδήλωση.

Η δεύτερη εκδήλωση έγινε στο χώρο της Λέσχης Φιλίας Γυναικών, την Τρίτη 17-2-2015. Όλες οι κυρίες της Λέσχης, ετοίμασαν με πολύ μεράκι φαγητά, γλυκά και άλλα εδέσματα και στρώθηκε ένα μεγάλο αποκριάτικο τραπέζι. Τραγουδήθηκαν πολλά αποκριάτικα τραγούδια από τα μέλη της Λέσχης.
καππη 4 καππη 3

Τις εκδηλώσεις συνέδραμε η γυμνάστρια του Δήμου Γρεβενών κ. Κατερίνα Προκόβα.

ΚΑΠΗ Δήμου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.