ολυμπιακοσΜε τις πρώτες αναμετρήσεις για την «φάση των 32» συνεχίζεται το Europa League. Το ελληνικό ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην Ουκρανία, όπου ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί (20:00, ANT1) από την Ντνίπρο. Ο Βίτορ Περέιρα δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα, προκειμένου να αποσπάσει το αποτέλεσμα που θα τον καταστήσει φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Από την πλευρά τους, οι Ουκρανοί που σε καμμία περίπτωση δεν αποτελούν «φόβητρο», προέρχονται από σημαντική αγωνιστική απραξία και με την σειρά τους θα επιχειρήσουν να πάρουν την νίκη, έτσι ώστε να έχουν ελπίδες, ενόψει του δεύτερου αγώνα, που θα γίνει στις 26 Φεβρουαρίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».


Έτοιμος να κάνει το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός

Στο παγωμένο Κίεβο, ο πρωταθλητής Ελλάδας θα παραταχθεί χωρίς προβλήματα απουσιών, έχοντας την συμπαράσταση περίπου 200 Ελλήνων.

Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μια προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Ο Πορτογάλος είδε όλους τους παίκτες του να συμμετέχουν κανονικά και αυτό τον βοήθησε να επιλέξει την 11άδα που ουσιαστικά είχε στο μυαλό του και πριν την αναχώρηση από την Ελλάδα.

Ο Περέιρα αναμένεται να ξεκινήσει με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, τους Ομάρ και Μαζουακού στα άκρα της άμυνας ενώ οι Σιόβας και Σαντάνα θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Μανιάτης και Κασάμι θα αγωνιστούν στον άξονα ενώ οι Ντοσεβί και Αφελάι στα άκρα με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ πίσω από τον Μήτρογλου.

Πρόκειται για τους 11 που αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και οι οποίοι είναι αυτοί που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του για τα δύσκολα από την πρώτη μέρα που ανέλαβε το σύλλογο.

Από τους υπόλοιπους αγώνες, ξεχωρίζουν τα «ζευγάρια» Τορίνο-Αθλέτικ Μπιλμπάο, Σεβίλη-Γκλάντμπαχ, Τραμπζονσπόρ-Νάπολι, Ρόμα-Φέγενορντ, Λίβερπουλ-Μπεσίκτας, Τότεναμ-Φιορεντίνα και Σέλτικ-Ιντερ.

Το πρόγραμμα:

Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία)-Έβερτον (Αγγλία)

Τορίνο (Ιταλία)-Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ισπανία)

Σεβίλη (Ισπανία)-Γκλάντμπαχ (Γερμανία)

Βόλφσμπουργκ (Γερμανία)-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)

Άγιαξ (Ολλανδία)-Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία)

Άαλμποργκ (Δανία)-Μπριζ (Βέλγιο)

Άντερλεχτ (Βέλγιο)-Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία)

Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ (Ουκρανία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)

Τραμπζονσπόρ (Τουρκία)-Νάπολι (Ιταλία)

Γκινγκάμπ (Γαλλία)-Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)

Βιγιαρεάλ (Ισπανία)-Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)

Ρόμα (Ιταλία)-Φέγενορντ (Ολλανδία)

Αϊντχόφεν (Ολλανδία)-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία)

Λίβερπουλ (Αγγλία)-Μπεσίκτας (Τουρκία)

Τότεναμ (Αγγλία)-Φιορεντίνα (Ιταλία)

Σέλτικ (Σκοτία)-Ίντερ (Ιταλία)

Οι δεύτεροι αγώνες θα διεξαχθούν στις 26 Φεβρουαρίου.

δολ, megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.