σινεμαΕίναι αγένεια, λένε να ρωτάς την ηλικία μίας γυναίκας. Αλλά το προσπερνώ.

Για δύο κυρίως λόγους: πρώτον εις το όνομα της ισότητας των δύο φύλων (η αιτιολογία αυτή είναι εξαιρετικά συμφέρουσα στην προκειμένη περίπτωση καθώς μπορώ να αναφέρω εξίσου άντρες και γυναίκες) και δεύτερον γιατί πολύ απλά τα «ζευγάρια» που ακολουθούν αν και έχουν την ίδια ηλικία είναι εντυπωσιακό πόσο παραπλανητικό αυτό είναι.

Jon Hamm και Jared Leto: Γοητευτικότατοι, ταλέντα με περίσσιες διακρίσεις και βραβεία και οι δύο. Ωστόσο, ο πρωταγωνιστής του Mad Men Jon Hamm και ο οσκαρικός ηθοποιός Dallas Buyer’s Club, Jared Leto σε καμία περίπτωση δε φαίνονται συνομήλικοι. Όχι ότι ο Hamm δε μοιάζει 44ων, αλλά σίγουρα ο Leto θυμίζει περισσότερο 30άρη.

Robin Wright και Halle Berry: Οι δύο αυτές κυρίες της κινηματογραφικής οθόνης είναι σίγουρα σαγηνευτικές. Η πρώην κυρία Sean Penn, η Robin Wright είναι συγκλονιστική δίπλα στον Kevin Spacey και στο House of Cards και για αυτό τιμήθηκε με μία Χρυσή Σφαίρα. Η Halle Berry από την άλλη κέρδισε ένα Oscar για τον Χορό των Τεράτων το 2002. Και οι δύο είναι 47 ετών. Δε μοιάζουν συνομήλικες αλλά δε μπορώ να πω και με σιγουριά ποια μοιάζει μεγαλύτερη (γιατί έχω αδυναμία στην πρώτη και όποιος κατάλαβε κατάλαβε).


Andrew Lincoln και Jim Parsons: Ο πρώτος, ο κεντρικός χαρακτήρας της μεγαλειώδους τηλεοπτικής επιτυχίας The Walking Dead. Ο δεύτερος, η αντίστοιχη απάντηση της τηλεοπτικής κωμωδίας από το υπέροχο The Bing Bang Theory. Και οι δύο είναι 42 ετών και μάλιστα ο Sheldon είναι και μισό χρόνο μεγαλύτερος. Μάλλον το κυνήγι των ζόμπι κουράζει πολύ.

Leonardo DiCaprio και Seth Green: Μπορεί ο Lio να είναι από τα πιο γνωστά baby faces του Hollywood αλλά τα τελευταία χρόνια η όψη του φαίνεται πιο αντρική. Ο Lio φέτος το Νοέμβριο θα κλείσει τα 41 του χρόνια. Συγκριτικά όμως με τον συνομήλικο Seth Green, που αρνείται πεισματικά να μεγαλώσει, η διαφορά είναι αισθητή. Και ο Green μάλιστα έχει ήδη γιορτάσει τα 41α του γενέθλια.

Jennifer Lawrence και Emma Watson: Είναι και οι δύο νεαρότατες φυσικά με επιτυχίες που θα ζήλευε η όποια συνομήλική της. Jennifer Lawrence και Emma Watson γεννήθηκαν και οι δύο το 1990 (μα γεννιούνταν τότε παιδιά;), η πρώτη στις 15 Αυγούστου και η δεύτερη στις 15 Απριλίου. Αυτό σημαίνει ότι είναι μόλις 25 (ούτε καν κλεισμένα) ετών.  Βέβαια, η παρουσία της Watson δίπλα στο Χάρι Πότερ της έχει αφήσει χαραγμένη μία μόνιμη παιδικότητα.

Rob Lowe και Russell Crowe: Ο Rob Lowe υπήρξε όνειρο κοριτσιών από τα 80s. Ο Russell Crowe έγινε κι αυτός όνειρο αλλά πολύ αργότερα. Μάλλον με τον Μονομάχο το 2000. Αν και δεν τους φαίνεται, έχουν την ίδια ηλικία. Είναι και οι δύο στα 51 με τον Lowe να «νικά» τον Αυστραλό σταρ κατά περίπου 20 μέρες.

June Shannon και Jennifer Love Hewitt: Για όσους δε γνωρίζετε η June Shannon (γνωστή και ως Mama June) είναι μία τηλεπερσόνα από ένα αμερικανικό reality που έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων και σχολιασμών από το κοινό, τους κριτικούς κ.λ- ακόμα και στις δικαστικές αίθουσες έφτασε η χάρη της. Η Jennifer Love Hewitt από την άλλη είναι διάσημη ηθοποιός με μία αξιόλογη καριέρα. Οι φαινομενικά άσχετες αυτές γυναίκες όμως μοιράζονται ένα κοινό στοιχείο: έχουν την ίδια ηλικία. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται- για διαφορετικούς λόγους στην κάθε περίπτωση- και οι δύο είναι 36 ετών.

clickatlife

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.