ΣΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
PODOSFAIRO
Η αποκάλυψη της ισπανικής εφημερίδας «Marca» για την Οσασούνα έχει προκαλέσει σάλο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα από τα ταμεία της Οσασούνα έκαναν φτερά κατά τη διάρκεια της περυσινό σεζόν 1,5 εκατομμύριο ευρώ! Ο πρόεδρος των Βάσκων Λουίς Σαμπάλθα παραδέχθηκε ότι γνωρίζει για την απώλεια των μετρητών, συμπλήρωσε όμως ότι αυτό δεν αποτελεί απόδειξε ότι ο σύλλογος ενεπλάκη σε στημένους αγώνες.

Ο Ισπανός εισαγγελέας Μιγκέλ Αρτσάνκο, που ειδικεύεται σε υποθέσεις διαφθοράς, έχει απαγγείλει πάντως κατηγορίες κάνοντας λόγο για προσπάθεια χειραγώγησης συγκεκριμένων αγώνων προς το τέλος της περσινής αγωνιστικής σεζόν.

Ο Σαμπάλθα από την πλευρά χαρακτήρισε την απόσυρση ποσών από τους λογαριασμούς τουλάχιστον περίεργη αφού είχε κατάληξη κάποιες «περίεργες εταιρίες με τις οποίες ο σύλλογος δεν έχει καμία σχέση». Στο μάτι των αρχών πάντως έχει μπει ο αγώνας της Οσασούνα με την Εσπανιόλ για την προτελευταία αγωνιστική της περσινής σεζόν στην Primera Division.

 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.