pool instagramΤην ώρα που σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική ο χειμώνας δείχνει τα… δόντια του, για ορισμένους λίγους και εκλεκτούς παντού έχει… καλοκαίρι.

Τους τελευταίους μήνες η νέα μανία στο Instagram είναι ο άτυπος «διαγωνισμός» στον οποίο έχουν επιδοθεί οι γόνοι ορισμένων από τις πιο πλούσιες οικογένειες του πλανήτη για τον «τίτλο» του… «βασιλιά» του Instagram. Εν προκειμένω μιλάμε για την πιο απροκάλυπτη επίδειξη πλούτου, χλιδής και ασυδοσίας από τους γόνους Κροίσων και επιφανών οικογενειών.

Είτε πρόκειται για την απαθανάτιση του αέναου κυνηγητού του καλοκαιριού, με συνεχή ταξίδια ανά τον κόσμο για να «γλιτώσουν» από τη βαρυχειμωνιά, είτε για καθημερινές αναρτήσεις από τα ξέφρενα πάρτι, τις βόλτες, την καθημερινότητά τους, τα πιο πλούσια παιδιά του Instagram δεν διστάζουν να προκαλέσουν φωτογραφημένα σε ιδιωτικά τζετ, σε πολυτελή αυτοκίνητα και σουίτες ξενοδοχείων, στα ιδιωτικά τους γιοτ, ακόμα και στα ιδιωτικά τους… νησιά!

kroisoi 2

kroisoi 3

ploysioi

kroisoi 4

kroisoi 6

kroisoi 7

newmoney

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.