σοκολαταΠόσα θα ήσασταν διατεθειμένοι να πληρώσετε για να απολαύσετε μία υπέροχη σοκολάτα.

Μην βιαστείτε να απαντήσετε καθώς η τιμή της θεωρούμενης ως καλύτερης σοκολάτας του κόσμου είναι ελαφρώς τσουχτερή, καθώς φθάνει στα 260 δολάρια το… κομμάτι (περίπου 228 ευρώ).

Πρόκειται για την σοκολάτα μάρκας To’ak Chocolate, μίας εταιρείας της οποίας ο συνιδρυτής Jerry Toth, τονίζει ότι αξίζει πλήρως τα χρήματά της, ενώ προσθέτει ότι «ακόμη και η συσκευασία της αποτελεί ένα έργο τέχνης».



Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 2013 με τις δραστηριότητές της να μοιράζονται μεταξύ Σικάγο και Κουίτο, την πρωτεύουσα του Ισημερινού. Όπως υποστηρίζει ο Toth, η παραγωγή γίνεται με κακάο που παράγεται σε συγκεκριμένες περιοχές του Ισημερινού, ενώ όλη η διαδικασία γίνεται «με το χέρι, όχι με μηχανήματα». Κάθε κομμάτι της σοκολάτας τοποθετείται σε ειδική ξύλινη συσκευασία.

Σημειώνεται ότι η παραγωγή της συγκεκριμένης σοκολάτας είναι ιδιαίτερα περιορισμένη, με πρώτο στόχο την παραγωγή 1.500 κομματιών ετησίως και πιθανώς η παραγωγή να φθάσει στις 10.000 έως το 2018.

newmoney

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.