υπνοςΟι περισσότεροι, μόλις ακούσουν το ξυπνητήρι που χτυπάει, πετάγονται πάνω, ντύνονται αρπάζουν μερικά τρόφιμα και φεύγουν τρέχοντας από το σπίτι για να ξεκινήσουμε την μέρα.

Το πρωινό ξύπνημα αποτελεί ρουτίνα για τους περισσότερους και ικανοποιεί ελάχιστους, ώστε να συνεχίσουν ευχάριστα την μέρα. Ωστόσο, τολμώντας ορισμένες μικρές αλλαγές, το πρωινό ξύπνημα μπορεί να γίνει ιδιαίτερα διασκεδαστικό.

1. Πηγαίνετε για καφέ με το φίλο σας

Τις περισσότερες φορές συναντιόμαστε για καφέ με τους φίλους μας την ώρα τους διαλείμματος στη δουλειά ή στο τέλος της ημέρας. Κάντε όμως μια αλλαγή στην καθημερινότητά σας και βρείτε ένα φίλο ώστε να πηγαίνετε κάθε πρωί για καφέ πριν πάτε στην δουλειά σας. Είναι προτιμότερο απ΄’ ότι να μιλάτε μέσω indox.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σηκώνεστε νωρίτερα.

2. Ακούστε μουσική

Είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξυπνήσετε και να φτιάξει η διάθεσή σας. Δημιουργήστε από το προηγούμενο βράδυ την αγαπημένη σας playlist και μόλις σηκωθείτε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το play.

Μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική τόσο όσο ετοιμαζόσαστε όσο και καθώς κατευθυνόσαστε προς τη δουλειά. Έτσι, και θα χαλαρώσετε και θα πάτε πιο ευδιάθετοι στη δουλειά.

3. Δημιουργήστε κάτι.

Πάρτε ένα μολύβι και ένα χαρτί ή ένα μικρό κομμάτι από πηλό και αρχίστε να δημιουργείτε.

Στη συνέχεια αρχίστε να γράφετε ή να κάνετε σχήματα. Εν ολίγοις θα πρέπει να κάνετε πράγματα που θα ενεργοποιήσουν ένα τμήμα του εγκεφάλου σας. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να αντιμετωπίσετε ορισμένα πράγματα της καθημερινότητάς σας διαφορετικά.

Το να κάνετε κάτι με τα χέρια, σας βοηθάει να ξυπνήσετε τον εγκέφαλό σας πιο ήρεμα και απαλά. Μπορείτε επίσης να γράψετε κάτι στο blog σας αν έχετε.

newmoney

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.