Δείτε σχετικό διάγραμμα

γυναικα kinkyΗ αύξηση των περιστατικών «εγκλωβισμού» κατά τη διάρκεια ερωτικών παιχνιδιών είναι αλματώδης από το 2011 όταν και κυκλοφόρησε το βιβλίο

Σε συναγερμό τέθηκε από σήμερα η πυροσβεστική υπηρεσία στη Βρετανία ενόψει της παγκόσμιας κινηματογραφικής πρεμιέρας της ταινίας 50 Αποχρώσεις του Γκρι.

Αιτία η εκτίμηση ότι θα υπάρξει αλματώδης αύξηση των «εγκλωβισμών» κατά τη διάρκεια ερωτικών παιχνιδιών εμπνευσμένων από την ταινία.

Τους φόβους πυροδοτεί επιπλέον το γεγονός ότι από το 2011, οπότε και κυκλοφόρησε το ομώνυμο βιβλίο, η αύξηση των «ατυχημάτων» αυτού του είδους ήταν κατακόρυφη όπως φαίνεται και από διάγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Μόνο το 2013-2014 οι βρετανοί πυροσβέστες χρειάστηκε να παρέμβουν σε 472 περιστατικά ανθρώπων που παγιδεύτηκαν ή εγκλωβίστηκαν με καθημερινά αντικείμενα.

Η London Fire Brigade για να απομακρύνει μάλιστα τον κίνδυνο προειδοποιεί ότι όσοι βρεθούν να πρωταγωνιστούν στα πιο πικάντικα περιστατικά θα ξεμπροστιάζονται στο λογαριασμό της στο Twitter.

protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.