Σύλληψη 49χρονου στην Πτολεμαΐδα για οφειλές προς το Δημόσιο άνω των 880.000€

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ -ΣΥΛΛΗΨΗΤην Τετάρτη (11-02-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στη διασταύρωση Λεύκης Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, συνέλαβαν τρία άτομα (23, 29 και 32 χρονών) για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι προαναφερόμενοι, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν από κοινού μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 11,5 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του 23χρονου βρέθηκε επιπλέον μια συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Οι ναρκωτικές ουσίες καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σύλληψη 49χρονου στην Πτολεμαΐδα για οφειλές προς το Δημόσιο

Την Τετάρτη (11-02-2015) το πρωί στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, συνέλαβαν έναν 49χρονο, γιατί όφειλε προς το Δημόσιο χρέη ύψους 881.485,53 €, ως Διευθύνων σύμβουλος εταιρείας με αντικείμενο εργασιών Δημόσια τεχνικά έργα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.