αεκ
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης, και ο εκτελεστικός διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς θα ηγούνται της αποστολής της ΑΕΚ για τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό σήμερα Τετάρτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30).

Η αποστολή της ΑΕΚ θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο και θα αναχωρήσει από εκεί απευθείας για το γήπεδο νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης.

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους εκτός Ελλάδας, αλλά ούτως ή άλλως δεν σκόπευε να πάει στο Φάληρο.

Χωρίς Μπρέσεβιτς απέναντι στον Ολυμπιακό

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ, ενόψει του αυριανού αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο “Γ.Καραϊσκάκης”. Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς δεν κατάφερε να προπονηθεί, λόγω ενός πρηξίματος στο γόνατό του, κι έτσι αποκλείστηκε τελικά από την αποστολή, αναγκάζοντας τον Τραϊανό Δέλλα να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του. Εκτός μάχης είχαν τεθεί ήδη οι τραυματίες Ντακόλ και Φαγέ, καθώς και οι ανέτοιμοι Κολοβέτσιος και Κορδέρο.

Μετά τον αποκλεισμό του Μπρέσεβιτς, στην αποστολή που είχε ανακοινωθεί από χθες έμειναν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Μ.Ντούνης, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Μπαρμπόσα, Ζόριτς, Γιόχανσον και Κρισάντους.

Ροτέισον ετοιμάζει ο Περέιρα εν όψει ΑΕΚ
Ροτέισον ετοιμάζει ο Περέιρα εν όψει ΑΕΚΟ προπονητής των «ερυθρόλευκων», Βίτορ Περέιρα, θέλοντας να κρατήσει την ομάδα φρέσκια ενόψει των συνεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, προχώρησε σε ροτέισον.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Ρομπέρτο, Κασάμι, Ελαμπντελαουί, Ντοσεβί, Αυλωνίτη, καθώς και τους τραυματίες Μποτία και Μπενίτες.

Αναλυτικά η αποστολή των Πειραιωτών: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Σαντάνα, Βούρος, Μανιάτης, Σάλιακας, Αφελάι, Εντινγκά, Φουστέρ, Ντομίνγκες, Διαμαντάκος, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Σιόβας, Μήτρογλου, Σαλίνο, Ντουρμάζ.

 

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.