Παρά τη βελτίωση του καιρού

εβροςΑπό την υπερχείλιση του ποταμού Πετριλιώτη και την καθίζηση της γέφυρας Πετρωτού, στο νομό Καρδίτσας, κλειστός παραμένει ο επαρχιακός δρόμος Μουζακίου – Αργιθέας,

Παρά τη βελτίωση του καιρού παραμένουν τα προβλήματα, που προκάλεσε η κακοκαιρία των τελευταίων ημέρα σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.

Από την υπερχείλιση του ποταμού Πετριλιώτη και την καθίζηση της γέφυρας Πετρωτού, στο νομό Καρδίτσας, κλειστός παραμένει ο επαρχιακός δρόμος Μουζακίου – Αργιθέας, στο 50ο χλμ και Μαγούλας Καρδίτσας – Μ. Καλύβια Τρικάλων, ενώ εξαιτίας αυξημένου όγκου υδάτων του Τιταρήσιου ποταμού, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων, στο 3ο χλμ. της επαρχιακής οδού Αμπελώνα – Δελερίων Λάρισας. Λόγω χιονόπτωσης, αλυσίδες χρειάζονται στην επαρχιακή οδό Κέδρου-Ρεντίνας-Καρπενησίου, από το 46ο έως το 62ο χλμ – θέση “Ζαχαράκι”.

Επίσης, κλειστοί παραμένουν και οι επαρχιακοί οδοί Λειψυδρίου – Φαναρίο Κιλκίς, Καστοριάς – Κρυσταλλοπηγής (μέσω Κορομηλιάς), από 10ο έως 23ο χλμ., Φλώρινας – Καστοριάς, μέσω Βιτσίου, από 9ο έως 35ο χλμ. και Μεσοποταμιάς – Χιλιοδέντρου Καστοριάς.

Στο νομό Ροδόπης, παραμένει η διακοπή της κυκλοφορίας στις διαβάσεις Ποντικόρεμα, Λίσσος, Εβρίνος, Ιάσιο, Αετοκορυφή, Διώνη, Ιμέρου, Σκάλωμα, Δοκού, Κάλχα, Γρατίνη και Ηφαίστου στη Ροδόπη.

Ακόμη, λόγω του χιονιού, κλειστή είναι η επαρχιακή οδός Καστοριάς – Φλώρινας, μέσω Βιτσίου, από το 22ο έως το 28ο χλμ, ενώ από 14ο έως το 22ο χλμ, διεξάγεται με αλυσίδες. Η κυκλοφορία των οχημάτων είχε διακοπεί, επίσης, στον ίδιο δρόμο, αλλά με κατεύθυνση από τη Φλώρινα προς την Καστοριά, από το 18ο έως το 30ο χλμ. εξαιτίας, ενώ με αλυσίδες κινούνται τα οχήματα και στις επαρχιακές οδούς που συνδέουν την Καστοριά με το Αμύνταιο, από το 25ο έως το 31ο χλμ, με τα Ιωάννινα, μέσω Νεστορίου, από το 35ο έως το 45ο χλμ και στην επαρχιακή οδό Κορεστείων-Βυσιννίας.

Αλυσίδες χρειάζονται στις επαρχιακές οδούς Φλώρινας – Κρυσταλλοπηγής, μέσω Βίγλας, από 9ο έως 52ο χλμ. και Φλώρινας – Αγ. Γερμανού (τοποθεσία Περβάλι), από 35ο έως 37ο χλμ., από και προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρρα Πέλλας, μέσω Κερασιάς, από το 20ο έως το 25ο χλμ και μέσω Άρνισσας, από το 9ο έως το 25ο χλμ.

protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.