Η Γουίλιαμς κατέκτησε για 6η φορά το Australian Open
τζοκοβιτσΜεγάλος νικητής του Australian Open ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος κατέκτησε το τουρνουά της Μελβούρνης για 5η φορά στην καριέρα του, κερδίζοντας τον πολύ μαχητικό στα δύο πρώτα σετ Άντι Μάρεϊ.

Ο Σέρβος, νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, κέρδισε με 3-1 σετ (7-6, 6-7, 6-3, 6-0) τον Βρετανό.

Τα πρώτα δύο σετ ήταν δραματικά, αφού το πρώτο το κατέκτησε ο «Νόλε» στο τάι μπρέικ μετά από 72 λεπτά, ενώ στο δεύτερο ο Μαρεϊ έκανε την αντεπίθεση του και σε 80 λεπτά ισοφάρισε σε 1-1 παίρνοντας το σετ επίσης στο τάι μπρέικ.

Από κει και πέρα, ο Μάρει φαίνεται να έμεινε από δυνάμεις και ο Τζόκοβιτς με συνοπτικές διαδικασίες κατέκτησε τα επόμενα δύο σετ με 6-3 και 6-0 σε 39 και 28 λεπτά αντίστοιχα και ανέβηκε έτσι στην κορυφή του τουρνουά της Μελβούρνης.

Η Γουίλιαμς κατέκτησε για 6η φορά το Australian Open

Η Γουίλιαμς κατέκτησε για 6η φορά το Australian OpenΤην κατάκτηση του 6ου τίτλου της στο Αυστραλιακό Όπεν πανηγυρίζει από χθες η Σερένα Γουίλιαμς.
Η 33χρονη Αμερικανίδα τενίστρια, στον τελικό της διοργάνωσης επικράτησε 6-3, 7-6 (7/5) της Ρωσίδας Μαρία Σαράποβα και έφτασε τους 19 τίτλους στην καριέρα της σε Γκραν Σλαμ με αποτέλεσμα να βρεθεί στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.