Delivery από την παλιά γειτονιά

πιτσαZευγάρι στον Καναδά πλήρωσε περίπου 98 ευρώ ώστε την Κυριακή που είναι ο αγώνας του Super Bowl XLIX να απολαύσει την αγαπημένη του πίτσα που θα του παραδοθεί με κούριερ στη νέα του διεύθυνση, 2.400 χιλιόμετρα μακριά από την πιτσαρία.

Η Κάρολ Μπράουν με τον σύζυγό της ζούσαν μέχρι πρόσφατα στην πόλη Ρεγγίνα του κεντρικού Καναδά και δύο με τρεις φορές την εβδομάδα αγόραζαν πίτσα από την αγαπημένη τους πιτσαρία Arcata Pizzeria.

Όταν όμως μετακόμισαν σχεδόν 2.400 χιλιόμετρα μακριά από την προηγούμενη κατοικία τους δεν βρήκαν κάποια εξίσου καλή για τα γούστα τους πιτσαρία.

Λάτρεις του Super Bowl αποφάσισαν την Κυριακή που είναι ο αγώνας της σημαντικότερης και δημοφιλέστερης ετήσιας διοργάνωσης του αμερικανικού ποδοσφαίρου, να παραγγείλουν την αγαπημένη τους πίτσα στο μεγαλύτερο μέγεθος με διπλό τυρί, ζαμπόν και ανανά, για να την απολαύσουν μαζί με τους προσκεκλημένους τους.

Η πίτσα παρασκευάστηκε την Τετάρτη, στη συνέχεια τοποθετήθηκε στην κατάψυξη και παραδόθηκε στον κούριερ την Πέμπτη. Την Κυριακή το μόνο που θα χρειαστεί είναι να ψηθεί.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.