μπατσοιΣε αρδευτικό κανάλι έπεσε το ΙΧ που τους μετέφερε μετά από αστυνομική καταδίωξη

Από θαύμα σωθήκαν 5 μετανάστες από την Συρία, ανάμεσα τους ένα παιδί, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ανετράπη σε αρδευτικό κανάλι καθώς ο Αλβανός οδηγός έκανε επικίνδυνους ελιγμούς για να διαφύγει την σύλληψη.

Ειδικότερα, στις 4.30 μ.μ, ένα αυτοκίνητο, δεν σταμάτησε σε αστυνομικό μπλόκο, στο 10ο χιλιόμετρο Ιωαννίνων -Κακκαβιάς με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Για περισσότερο από μία ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με συμβατικά οχήματα και περιπολικά, καταδίωκαν στην περιοχή του Περάματος το αυτοκίνητο με τους Σύρους μετανάστες.
σ
Μάλιστα, το αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα ενώ ο οδηγός, ακολουθώντας διάφορα δρομάκια της περιοχής. επιχείρησε να διαφύγει.

Κοντά στο εργοστάσιο βιολογικού καθαρισμού, το αυτοκίνητο λόγω της μεγάλης ταχύτητας, ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη στο αρδευτικό κανάλι.

Οι αστυνομικοί που καταδίωκαν το όχημα, συνέλαβαν τον οδηγό πριν προλάβει να διαφύγει, ενώ από την πτώση στο κανάλι οι επιβαίνοντες μετανάστες τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Επίσης άλλοι 4 Σύροι μετανάστες επέβαιναν σε ένα δεύτερο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας Έλληνας και το οποίο ακολουθούσε το ΙΧ που δεν σταμάτησε στο αστυνομικό μπλόκο.

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.