Είχαν ζητήσει βοήθεια την Παρασκευή

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣτην περιοχή μεταξύ Ορμενίου και Δικαίων Έβρου αναζητούνται πλέον οι 12 Τούρκοι τουρίστες που κάλεσαν χθες, Παρασκευή, τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης «112», ζητώντας βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για τον εντοπισμό των αλλοδαπών τουριστών συνεργάζονται η Πυροσβεστική, η Αστυνομία και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Αρχικά, από την αναζήτηση του σήματος φάνηκε ότι οι τουρίστες βρίσκονταν σε περιοχή της ορεινής Πιερίας και για εντοπισμό τους εστάλησαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, τέσσερα της Αστυνομίας και δύο της Θυροφυλακής.

Η αναζήτηση συνεχίστηκε και χθες, Σάββατο, και τελικά ακυρώθηκε γιατί σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης και της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Κεντρικής Μακεδονίας, έγινε λάθος στον εντοπισμό της περιοχής λόγω αντανάκλασης του σήματος.

αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.