ΑΝΝΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΜε επίσκεψη στο Μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί (Παρασκευή 23/1) την προεκλογική δράση της η υποψήφια “Γρεβενιώτισσα” βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου.

Η ‘Αννα Ευθυμίου έγινε δεκτή από το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, υποστράτηγο Βάιο Χονδρό, επισκέφτηκε όλες τις υπηρεσίες που στεγάζονται στο Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης και συναντήθηκε με μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Αμέσως μετά την επίσκεψη η κυρία Ευθυμίου δήλωσε τα εξής:
«Επέλεξα συμβολικά να κλείσω τον κύκλο των προεκλογικών μου συναντήσεων με την επίσκεψη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, επιβεβαιώνοντας την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη μου στο έργο ευθύνης που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία. Έργο που απευθύνεται σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, σε μια εποχή όπου η θωράκιση της ασφάλειας των πολιτών απαγορεύει τον εφησυχασμό και επιβάλει διαρκή προσπάθεια, αγώνα, κατάθεση ψυχής από τους Έλληνες αστυνομικούς.

Οι πολίτες οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας. Απέναντι τους έχουμε υποχρέωση να μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας.Στο πλαίσιο αυτό δεσμεύτηκα και ενώπιον τους να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την επίλυση των πάγιων και δίκαιων αιτημάτων του κλάδου τους όπωςγια την άμεση εφαρμογή της δικαστικής απόφασης του ΣΤΕ που αφορά τη μισθολογική τους αποκατάσταση, για την εξασφάλιση των ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων και την αναγνώριση, επιτέλους, του επαγγέλματος τους ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού.
Ένα είναι βέβαιο: Η Ελληνική Αστυνομία έχει κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση όλων των υγιώς σκεπτόμενων πολιτών.Απέναντι σε όλα τα στελέχη της η Πολιτεία οφείλει να κάνει το χρέος της, αναγνωρίζοντας έμπρακτα το έργο της».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.